Speltips inför Torino – Atalanta 25/1: Kvällsmatch från Serie A

Spelbloggare Publicerat: 25 januari 2020

Det är lite av en gåta – varför tron är så oerhört stark på Atalanta när de tar picket och packet till Turin för att ställas mot Torino i lördagens kvällsmatch från italienska Serie A. Skrällspelen lockar!

Annons:

Två revanschlystna lag är det som ska ställas mot varandra i Turin. Rejält.

Torino kommer från en tuff match borta mot ett kallt Sassuolo, där en 1-0-ledning tappades till en 1-2-förlust under den andra halvleken. Det var varit en hel del upp och ner runt laget, men där 2020 allt som allt varit lyckat; utöver matchen senast med vinster över Bologna samt Roma i Serie A och dito över Genoa i Coppa Italia.

Det blir därmed spännande att se hurdan reaktionen blir för Torino, som faktiskt i högsta grad är med i racet om Europa League-biljetterna. Finns en hel del att hämta från dem.

Och Atalanta har haft ett par tunga veckor bakom sig, något som följt upp en riktig succéperiod. Det började med en helt makalös förlust i Coppa Italia-mötet mot Fiorentina, som spelades med en man mer på planen de avslutande 20 minuterna, och i veckan en chockerande hemmaförlust den dåvarande Serie A-jumbomn SPAL. Återigen ett sent tapp.

Man, som nämnt, kan summera förutsättningarna inför matchen med – revanschlystenhet.

Annons:

Torino plusspelas

Med tanke på de matcher som Atalanta kommer ifrån och att ett Torino som inte ska underskattas ändå stått upp väl sedan årsskiftet ställer vi oss frågande till hur spelbolagen bedömer skillnaderna.

Hos flera bookmakers står Atalanta, alltså på bortaplan, i siffror runt 1,70 för att vinna matchen. Det köper vi inte överhuvudtaget. Då kan det också nämnas att de vunnit blott en av deras sex senaste bortamatcher i Serie A.

Det krävs inte mycket till eftertanke för att finna värde inför matchen – och vårt val av speltips?

Kort och gott: Torino +1,0 mål (asian handicap) – insatsen återfås om de torskar med exakt ett mål – till oddset 1,69 gånger pengarna hos Bethard. Den med större riskvilja kan ta valfritt annat skrällobjekt med gott samvete.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Torino +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,69
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, lördag 25/1
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

Annons:


Annons: