Speltips inför Torino – Juventus 2/11: Derby i Serie A

Simon Pålsson Publicerat: 1 november 2019

Det är ett rakt spel på Juventus som gäller inför derbyt mot Torino på lördagskvällen. Eller?

Annons:

Här kan vi redan nu – innan vi inleder speltipset i övrigt – flagga för att vi står inför ett odds som kommer att sänkas. Nästan med all säkerhet kommer det här oddset att sjunka med tiden att avsparken närmar sig. Så passa på direkt om du tänkt haka på. Det är vår känsla i alla fall.

Det speltips vi pratar om är alltså det inför matchen mellan Torino och Juventus i Serie A på lördagskvällen. Det här är inte bara en match i all sin enkelhet – det är också ett derby.

Det talas ofta om att Torino egentligen är stadens stora lag, men utan att gå in i den diskussionen mer än så kan vi också konstatera att det är Juventus som är dominanterna. I staden, i ligan och i landet. Det kan man faktiskt inte blunda för.

Det är hur som helst vissa spänningar inför detta derby och det gör att det kittlar lite extra. Vad vi vet är att Juventus har ett påtagligt övertag på sina grannar. Nu tog Torino i för sig en pinne i den betydelselösa matchen förra våren, men innan dess hade Juve fyra raka vinster utan att släppa in mål. Talande.

Annons:

Juventus vinner bekvämt

Om vi ser till inledningen på det här året kan vi också konstatera att Juventus har gjort precis vad som krävs – men inte mycket mer än så. Efter att ha skakat lite i några enstaka matcher har man ändå vunnit alla matcher utom två. I dessa tåv har man kryssat. Det räcker en bra bit och man har nu kopplat greppen om serieledningen.

Det stora nyckelmötet fram till nu spelades mot Inter då man alltså vann med bekväma 2-1 på bortaplan. Sänkt ribba för bekväm seger kanske – men trots allt en tydlig markering om vilket lag som fortfarande är dominanter.

Torino ligger i sin tur på plats nummer tolv och har bara elva poäng – hela 15 mindre än sina derbyrivaler. Det säger en del om styrkeförhållandet bara det. Dessutom har man släppt in 16 mål hittills och har klara problem bakåt. Det är svåra förutsättningar när Cristiano Ronaldo gästar.

Juventus vinner spelas till 1,64 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Juventus vinner
Odds:  1,64 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:45, lördag 2/11
TV:    spoartkanalen logo
Stream:    cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Annons: