Speltips inför Udinese – AC Milan 25/8: Troligen ingen debut för Ken Sema

Simon Pålsson Publicerat: 25 augusti 2019

Allt fokus på målspelet inför söndagens premiär i Serie A mellan klassiska lag som Udinese och AC Milan den 25 augusti 2019.

Annons:

Det går inte att blunda för det intressanta i söndagens möte mellan Udinese och AC Milan, två klubbar som vi känner oss högst osäkra på inför den här säsongen. Vad kan vi egentligen vänta oss av AC Milan? Och precis som vanligt känns Udinese som ett blankt papper på förhand.

För bara någon dag sedan stod det helt klart att Udinese plockar in den svenske landslagsmittfältaren Ken Sema inför den här säsongen. Det rör sig om ett lån från samarbetsklubben Watford och med stor sannolikhet blir den svenske mittfältaren en viktig pjäs i Udinese under säsongen. Spontant känns det som en lagom nivå för att han ska få mycket speltid, en viktig roll och chansen att visa vad han går för. Premier League har varit ett lite för stort steg för svensken. Visst, 22 framträdanden under debutsäsongen är inte fy skam, men nu krävs en hel säsong med förtroende. Det återstår att se om han kan få det.

Däremot ska sägas att Ken Sema med stor sannolikhet inte debuterar redan i den här matchen då han precis landat i Italien och det fortfarande finns ett par saker som behöver redas ut – typ träningar med laget och lära känna klubben. Men han bör vara i fysiskt skick för att kunna spela.

Annons:

AC Milan har en oklar spelartrupp

AC Milan har haft en tung sommar och tappat ett par viktiga pjäser, som i alla fall vi trodde skulle vara en viktig del av klubbens framtid. Patrick Cutrone har exempelvis lämnat för Wolverhampton. Den 21-årige anfallaren spås en fin framtid, inte minst av undertecknad, men blir alltså inte kvar i den italienska storklubben. Det kan tyckas märkligt. Nu ligger så mycket av förväntningarna på Piatek längst fram, men har han verkligen den uppbackning som behövs?

Den nye tränaren Marco Giampaolo har pressen på sina axlar att få ordning på torpet, men efter flera säsonger utan resultat kan vi väl konstatera att det här inte är det AC Milan vi tidigare kände. Märk väl att Malmö FF nu har gått förbi AC Milan på den internationella rankingen över klubblag i Europa. Det säger ändå någonting om det maktskifte som skett.

Här ser vi två ganska offensivt fattiga lag som inte har vad som krävs för att trycka ner varandra i skorna. Det luktar 0-0 eller uddamålsseger lång väg.

Under 2,5 mål spelas till 1,71 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  18:00, söndag 25/8
TV:   cmorelivetva logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.