Speltips Inter – Bologna 5/12: Toppformen

Simon Pålsson Publicerat: 4 december 2020

Toppformen närmar sig för Inter och nu känns det som helt fel läge att möta laget för italienska Bologna, med bland andra Mattias Svanberg i laget.

Inter - Bologna

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen


Bologna har öppnat säsongen ganska lovande och harvar omkring i mitten av tabellen, med ganska god marginal neråt och ett par starka insatser som har varit stärkande för laget under de sista veckorna.

Det man främst slås av med Bologna den här säsongen är att man numera ser ut att ha förmågan att vinna matcherna som man ska vinna – och ta tre poäng mot lag som ligger på den nedre halvan utan att förta sig. Det behövs för att inte själva bli indragna i bottenstriden.

Det gör att jag har goda förhoppningar om att få se ett Bologna som kan fortsätta på den inslagna vägen, men kanske inte just i helgen. För borta mot Inter bör man rimligen vara klar underdog och det har spelbolagen helt anammat.

Inter är också hetare nu, med två raka vinster, och ett spel som plötsligt går att känna igen. I offensiven sprudlar det lite mer igen och jag tror att det här är helt fel läge för Bologna att åka till San Siro om jag ska vara helt ärlig.

Rakt spel hämtas

Inter har Aleksandar Kolarov som den enda spelare som ser ut att missa matchen av coronaskäl, efter att tidigare haft stora problem med just coronasmitta i och kring laget. Det har egentligen blossat upp på allvar vid två separata tillfällen, eller helt separata har det sålkart inte varit, under den här säsongsinledningen.

Vid sidan om hans frånvaro ska man också ha med sig att Inter inte kommer att kunna mönstra ett lag med varken Matias Vecino eller Andrea Pinamonti i den här matchen heller. Båda spelarna dras fortsatt med problem.

Med det sagt skulle jag ganska bestämt hävda att tappen i bortalaget är tyngre och då tänker jag främst på Federico Santander och Riccardo Orsolini. Man kan argumentera för att Andreas Skov Olsen gjort en ganska bra säsongsinledning och att han också blir saknad. Däremot är inte Mitchell Dijks något större tapp i mina ögon.

Inter kommer från två ruskigt starka insatser och känns plötsligt heta igen.

Inter vinner spelas faktiskt till 1,48 gånger såsen hos Betsafe här. Det må låta lågt, men det finns ändå ett visst värde och fungerar bra som dubbelvirke för den som gillar att spela så.

Speltips:

Speltips: Inter vinner
Odds: 1,48
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 20:45, lördag 5 december 2020
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: