Speltips Inter – Empoli 23/1: Klara favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 22 januari 2023

Inter ställs mot Empoli på Giuseppe Meazza under måndagen i en match där de är klara favoriter.

Inter - Empoli

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter att ha säkrat supercup-titeln över sina stadsrivaler Milan i Saudiarabien i mitten av förra veckan så riktas blickarna återigen mot Serie A. Empoli har imponerat sedan årsskiftet men kommer förmodligen att få det väldigt svårt att utmana om poängen i Milano under måndagskvällen.

Inter har sett ganska bra ut sedan ligaspelet drog igång igen, där de tidigt satte tonen genom att ge Napoli sin första förlust för säsongen i öppningsmötet. Sedan dess så har de åkt på ett snopet kryss borta mot Monza och en snäv vinst hemma mot Hellas Verona i ligaspelet. Då de dessutom hade problem med Parma i Coppa Italia så kan man inte påstå att de har varit speciellt övertygande, men resultaten har trots allt gått deras väg ändå.

I onsdags så var det dock annorlunda då de satte Milan på plats i Riyadh. De öppnade starkt och tog en tidigt tvåmålsledning som de kunde försvara matchen ut och senare utöka till 3-0 innan matchen blåstes av. De har presterat bra mot storlagen, men har inte lyckats vinna särskilt bekvämt mot motstånd de borde slå.

Lautaro Martínez nyvunna form har i alla fall varit en stor bidragande faktor till att det har gått så bra som det har gjort då han har hittat målet i fyra raka matcher nu.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Gästerna har haft det tufft mot topplagen

Empoli har inte förlorat ännu i år efter två raka kryss mot Udinese och Lazio, vilket de i den senaste omgången toppade med en vinst mot bottenlaget Sampdoria med 1-0. Särskilt den sena upphämtningen mot Lazio var imponerande då de lyckades plocka fram två mål från ingenstans nästan.

Sett till matchbilden så ska de dock vara väldigt tacksamma över att de fick med sig en poäng hem från Rom, då Lazio länge såg ut att vinna bekvämt utan några större svårigheter. Generellt sett så har Empoli inte kunnat prestera mot just topplagen, även om de allt som oftast har lyckats slå jämbördiga lag.

Det de gjorde mot Lazio kommer de få svårt att upprepa i Milano och deras facit mot övriga toppklubbar understryker det. Precis innan uppehållet mötte de Napoli, Atalanta och Juventus och hade totalt 0-8 i målskillnad över de tre matcherna.

För 2.05 gånger pengarna hos Lucky Sports spelar vi därmed på att Inter vinner utan att släppa in mål, då de blåsvartrandiga också har hållit nollan i fyra av deras fem senaste ligamatcher på hemmaplan.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Inter vinner mot noll
Odds: 2.05
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45, måndag 23 januari 2023
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: