Speltips Inter – Fiorentina 26/9: Ingen målfest

Simon Pålsson Publicerat: 24 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Fiorentina öppnade säsongen med en vinst i Serie A, och hoppas nu ställa till det borta mot topplaget Inter den 26 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har i för sig inte spelats någon match för Inter än så länge, men känslan på förhand inför säsongen är att detta Inter är ett lag som ska höra till toppstriden under säsongen. Det är utan tvekan målsättningen med året, och det är dit man siktar.

Under stora delar av förra säsongen hade man häng på toppstriden, och vore det inte för en ganska svag avslutning hade man kunnat hota Juventus hela vägen in i mål. Nu har man ungefär samma trupp som förra året, men med ett par justeringar. Det känns på det hela taget som att man är lite, lite starkare den här gången.

Nu möter man, i det som blir Inters premiär, svårspelade Fiorentina på hemmaplan. Detta kan bli tufft med tanke på att Fiorentina spelade organiserat och bra direkt i premiären, då det blev vinst hemma mot Torino. Det gör att man har en boost att bygga vidare på också.

Inter däremot har inte spelat någon ligamatch än, men har radat upp tunga, enkla vinster i vänskapsmatcherna. Men det är så det brukar se ut för italienska storklubbar, som ser till att möta riktigt svaga lag för att få sig en offensiv genomkörare på försäsongen.

Målspel i Serie A

Inter har förstärkt laget med ett par spännande namn inför säsongen, och även om det ser ut som att man eventuellt kan tappa Milan Skriniar är det ett spännande lagbygge inför säsongen. Men som alltid i den italienska fotbollen behöver man få en stark start för att kunna hävda sig med Juventus över tid.

Det gör att vi har stora förväntningar inför matchen mot Fiorentina, som laget måste ta och vinna. Det här är den första matchen för året, som sagt, och trots det är Stefan de Vrij avstängd. Dessutom spelar inte Matias Vecino matchen. Som det ser ut inför matchen kommer inte Arturo Vidal att starta, men nyförvärvet väntas åtminstone sitta på bänken och kan därifrån komma in och göra avtryck i tillställningen.

Fiorentina så starka ut i vinsten mot Torino och kmmer nu dessutom att få in Sofyan Amrabat på mittfältet. Det står nästan helt klart att han debuterar i den här matchen. Däremot kan inte Erick Pulgur spela. German Pezzella, lagkaptenen som missade premiären, är också tillbaka i både laget och startelvan vad det verkar.

Två täta, täta matcher förra året i ligan (0-0 och 1-1) gör att jag inte riktigt vågar lite på att Inter löser det här.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,75 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1,75
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, lördag 26 september 2020
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: