Speltips Inter – Lazio 9/1: Stormatch på kvällen

Axel Sjödin Publicerat: 9 januari 2022

Söndagen från Italien avslutas med ännu en stormatch mellan Inter och Lazio från Giuseppe Meazza.

Inter - Lazio

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inter fick sin match inställd mot Bologna tidigare i veckan då hemmalaget inte dök upp, därmed spelar de istället årets första match hemma mot Lazio under söndagen.

I Nerazzurri har en oerhört fin form i nuläget och har dragit förbi i toppen och ser ut som det klart starkaste laget i Italien för tillfället. De har sex raka vinster i bagaget där de inte ens har släppt in mål i sina fem senaste matcher, det är därmed svårt att se något lag rubba Inter så som de har sett ut under slutet av 2021.

Lazio är dock den enda klubben som har lyckats besegra Inter i ligaspelet hittills då de vann motsvarande möte hemma på Stadio Olimpico med 3-1 i höstas. Simone Inzaghi får nu chansen att ta revansch på sin gamla klubb och torde ha en fördel då han lär känna till Lazio väldigt väl efter sina 20 år i klubben och fem år som huvudtränare.

Utöver Hakan Calhanoglus avstängning så har han inte heller några större skadebekymmer att tänka på utan kan ställa upp med en riktigt stark elva nu på söndag.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lazio är för svaga defensivt

Lazio inledde året med en kaotisk match mot Empoli där de tidigt åkte på 0-2 i baken. Matchen hade allt egentligen, en missad straff, ett bortdömt mål och 3-3 som slutresultat efter kvittering på tilläggstid. Det lär dock inte vara ett resultat som Lazio är nöjda med och det fortsätter att gå hackigt för Maurizio Sarris Lazio.

Harmonin i klubben verkar inte heller vara den bästa efter Simone Inzaghis utträde och både president Lotito och ett fåtal spelare har visat sitt missnöje med säsongen än så länge. Förtroendet för Sarri är dock intakt, men de behöver börja leverera resultat snart ifall de nu vill få sina spelare att tro på satsningen inför nästa säsong.

Det är framförallt defensivt som Lazio har haft stora problem under hösten och med sina 37 insläppta mål så är det långt över något annat lag som är med och slåss om Europaplatserna. Närmast är Fiorentina på 25. De släpper till alldeles för många enkla mål och det lär Inter inte vara sena med att utnyttja.

Inter som har ligans bästa offensiv lär kunna plocka isär Lazios försvar och det finns risk att det blir en överkörning likt den Lazio åkte på mot Napoli där de förlorade med 0-4 i slutet av november. Därmed spelar vi på att Inter vinner med -1,5 asian för 2.18 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Inter -1,5 asian
Odds: 2.18
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: