Speltips Inter – Parma 31/10: Lukaku saknas

Simon Pålsson Publicerat: 30 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Inter är klara favoriter, men med Romelu Lukaku borta kan man få problem att köra över Parma i Serie A lördagen den 31 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det vore konstigt att inte ha stora förväntningar inför matchen mellan Inter och Parma, som i mina ögon borde kunna bli en jämn drabbning. Detta trots att Parma inte riktigt är samma lag som under förra säsongen.

Då blev man kända som laget som kunde slå alla, göra mål på precis alla och ösa in baljor på löpande band. Offensiven var inte minst ledd av Dejan Kulusevski och Gervinho. Den sistnämnda är fortfarande kvar, men får liksom leda laget lite för själv. Ibland räcker det, men oftast inte.

För efter att ha spelat fem matcher står laget bara en vinst och fyra poäng, med en femtondeplacering som sitt facit hittills. Det räcker inte.

Det har alltså inte spelats mer än fem omgångar, men Inter har redan misslyckats med att ta greppet om ligatiteln. Det här skulle bli säsongen som det lossnade för laget och med tanke på att Juventus bygger om finns det knappast ett bättre läge? Nu har man tre poäng upp till rivalerna AC Milan och Antonio Conte har fått en del kritik för att det inte riktigt lossnar.

Det kan sitta långt inne

För någon vecka sedan hade Inter stora problem med coronasmitta i laget och när det var som värst var det närmare tiotalet spelare som kunde konstateras smittade i och kring laget. Det säger sig själv att det försvårar förutsättningarna att göra bra resultat markant.

Men nu är den stormen utredd och mig veterligen finns det inga aktiva fall, eller frånvarande spelare, med corona i dagsläget. Alla har testats negativt upprepade gånger, något som verkar vara vad som behövs för att få spela enligt det italienska protokollet.

Däremot har Inter ett par tunga tapp ändå. Det rör sig om skador och allra värst är att Romelu Lukaku nu är skadad och missar ett par veckor. Den belgiske anfallaren är extremt viktig för Inter, som inte direkt har en given ersättare. Lautaro Martinez har inte haft samma starka inledning på den här säsongen och kan av den anledningen inte riktigt avlasta.

Matias Vecino, Alexis Sanchez och Stefano Sensi kommer inte heller att kunna spela den här matchen. Som ni hör är det ett par tunga tapp som den italienska storklubben har att hantera här.

Parma då? Jo, man har egentligen bara Roberto Inglese på skadelistan. För deras del har tappet av Dejan Kulusevski blivit svårt att hantera, något som inte minst märks på offensiven. Hittills har man bara en vinst på fem försök dessutom.

Under 3,5 mål spelas till 1,68 gånger smeten hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,68
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:00, lördag 31 oktober 2020
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: