Speltips Inter – Salernitana 4/3: Mot serieledning

Martin Efvergren Publicerat: 4 mars 2022

Inter går för att ta tillbaka serieledningen i Serie A när man tar emot jumbon Salernitana på fredagskvällen. Matchen spelas den 4 mars 2022 med avspark kl 20:45.

Inter – Salernitana

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inter har nu en ypperlig chans att ta tillbaka den serieledning som man tappat de senaste veckorna. Just nu är man två poäng efter Napoli och Milan med en match mindre spelad. Man går således upp i topp om man nu lyckas besegra jumbon Salernitana på hemmaplan.

Det låter som en relativt enkel uppgift för Inter, men laget har inte riktigt stått att känna igen i de senaste matcherna. Tisdagens derby mot Milan i semifinalen av Coppa Italia förblev mållöst och Inter har därmed inte gjort mål på fyra raka matcher.

I Serie A har Inter två kryss och två förluster på de fyra senaste matcherna. Förra fredagen hade man chansen att kliva upp i serietopp, men det blev då 0-0 i bortamötet mot bottenlaget Genoa.

Nu får man alltså en ny chans till detta då man gästas av nykomlingen Salernitana som bara har skrapat ihop 15 poäng på 25 matcher. Man har har därmed hela 10 poäng upp till Cagliari ovanför strecket. Salernitana har emellertid två matcher färre spelade.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inter har tappat självförtroendet

Omställningen till Serie A har varit tuff för Salernitana. Hoppet står nu till att tränare Davide Nicola har något bra på gång. Han tog över laget inför mötet mot AC Milan för två omgångar sedan och lyckades då knipa en poäng i den matchen som slutade 2-2.

I lördags spelade man så återigen oavgjort hemma mot Bologna. Man kommer därmed med fyra raka kryss bakom sig. Nicola är efter två matcher obesegrad, men det krävs trepoängare för att Salernitana ska kunna resa sig från bottenträsket.

Stefano Colantuono ledde Salernitana när man senast mötte Inter. Den matchen spelades i mitten av december i Salerno och slutade med en 5-0-seger för gästerna.

Inter gäller också som klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ger endast omkring 1.16 gånger insatsen.

När lagen senast möttes var Inter i högform samtidigt som Salernitana nådde sin botten. När de nu möts igen har trenden förändrats. Nicola fick en bra start då han förde Salernitana till en poäng mot Milan samtidigt som Inter har gått mållösa i fyra raka matcher och har tappat självförtroendet.

Det mesta talar förstås ändå för att Inter löser tre poäng här, men jag tror att Salernitana kommer att stå upp ganska väl. Mitt spel blir därför Salernitana +2.5 (asian handicap) till 1.68 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Salernitana +2.5 (asian)
Odds: 1.68
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, fredag 4 mars 2022
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: