Speltips Inter – Sampdoria 22/5: Framåtlutat

Axel Sjödin Publicerat: 22 maj 2022

Den italienska titelstriden ska avgöras och Inter måste vinna hemma mot Sampdoria för att ha någon chans att försvara sin titel.

Inter - Sampdoria

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit en oerhört spännande titelstrid att följa nere i Italien och på söndag så kommer allt att avgöras i den sista omgången. Inter ligger på 81 poäng medan Milan befinner sig på 83. Men då Milan har vunnit inbördes möten mot Inter i ligaspelet så krävs det alltså att Milan förlorar och Inter vinner för att Inter ska kunna försvara sin titel, trots bättre målskillnad.

Inter har under långa perioder varit det bästa laget i Serie A, men en tung period i början på året gör att de nu har fått vara det jagande laget framåt slutet. Den snöpliga bortaförlusten mot Bologna i slutet av april är det nog fortfarande många interisti som drömmer mardrömmar om, efter den så hade Inter inte längre titeln i sina egna händer och behöver nu förlita sig på Sassuolo i den sista omgången.

Väldigt lite fokus ligger på just matchen mot Sampdoria egentligen, då Inter är ett klart bättre lag och inte har några skadeproblem överhuvudtaget. De vann bekvämt senast borta mot Cagliari, har hunnit med att slå Juventus i finalen av Coppa Italia och det finns väl egentligen knappt på kartan att de skulle tappa poäng mot Sampdoria med tanke på vad som står på spel.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sampdoria ska inte kunna stå emot Inters offensiv

Säsongen är på många sätt redan över för Sampdorias del, som klarar sig kvar i Serie A till nästa säsong, om än med mindre marginal än vad man kanske hade önskat. De har en hel del spännande spelare i truppen blandat med veteraner och borde egentligen ha kunnat utmana högre upp i tabellen om de hade fått spelet att sitta.

Men de har klarat sig kvar, vunnit båda stadsderbyna mot Genoa och får dessutom se sin ärkerival åka ned till Serie B för första gången på länge. Så det finns gott om saker att glädjas över för Sampdorias del trots allt.

Inför mötet mot Inter så är det enda tunga avbräcket Omar Colley som är skadad och är ordinarie mittback. Inter lär ösa på i den sista matchen för säsongen och varje defensivt avbräck kan göra detta långt tuffare.

Inter har dock släppt in mål själva i sex raka ligamatcher och Sampdoria körde i sin tur över Fiorentina med imponerande 4-1 i förra omgången. Vi kan nog förvänta oss en rätt målrik match där Inter vinner med god marginal, men oddsen är också väldigt låga på både den raka ettan och överspelet. Istället spelar vi på att båda lagen gör mål för 1.95 gånger pengarna hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.95
Bolag: 888sport
Spelstopp: 18:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: