Speltips Inter – Sassuolo 7/4: Målspel

Spelbloggare Publicerat: 7 april 2021

Fokus riktas mot målmarknaden inför Inter – Sassuolo i onsdagens Serie A, i vilken match vi ser en övertro på just målen. Ta del av vårt fulla speltips här.

Inter - Sassuolo

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det kan vara så lite som några veckor innan Inter i praktiken säkrar Scudetton, Serie A-titeln. Antonio Conte och hans mannar radar upp segrar på löpande band medan utmanarna levererat allt sämre.

Om man vinner den här matchen, skulle avståndet till AC Milan närmast öka till så mycket som 11 pinnar med nio omgångar kvar. Det borde väl ändå nästan betraktas som att sätta spiken i kistan? En storartad prestation av Inter, som onekligen överraskat positivt och det starkt.

Sassuolo hittar vi i det kända ingenmansland, på nionde plats i tabellen. Man blandar friskt i sina prestationer; kan bjuda toppklubbarna på bra motstånd ena veckan, för att falla i – på pappret – enklare matcher veckan därpå. Närmast kommer man från 2-2 hemma mot Roma efter en sen kvittering signerad Giacomo Raspadori.

Nu höjs svårighetsgraden ytterligare en nivå – finns det kapacitet till att fälla krokben för Inter? Till matchen kommer Sassuolo utan kvintetten bestående av Gregoire Defrel, Filippo Romagna, Francesco Caputo, Domenico Berardi samt Mehdi Bourabia disponibla.

Och för Inter saknas avstängda Marcel Brozovic samt Alessandro Bastoni, utöver skadelistade Arturo Vidal.

Max tre mål

Målrik – med både gjorda samt insläppta mål – har melodin ljudit för Sassuolo på senare tid. Det har fått marknaden inställt på att proppen ska åka ur även här, vilket vi i vår tur inte alls är lika övertygade om.

Nu ställs man mot ett Inter som dels ska föra dansen, diktera villkoren för hur matchen utvecklar sig och som är defensivt stabila – med näst minst insläppta mål i årets Serie A; 26 på 28 matcher.

För att sätta lite siffror på det hela; de sex senaste matcherna för Inter har innehållit max tre baljor totalt. Nio av de tio senaste likaså.

Hos Betsson får vi 1,70 x insatsen för spelet under 3,5 mål – som du sitter vid tre eller färre – och ni som inte hämtat den ännu, så finns en färsk välkomstbonus att hämta hos dem.

  Rygga spelet hos Betsson – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål totalt
Odds: 1,70
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:45
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: