Speltips Inter – Torino 13/7: Missvisande odds

Spelbloggare Publicerat: 13 juli 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Inter har säckat ihop totalt, men Antonio Conte och hans mannar kommer oavsett vad få spela Champions League-fotboll nästa år. Nu möter de ett Torino som ska säkra Serie A-kontraktet.

  Rygga vårt speltips hos hajper!
Annons. Nya kunder hos Hajper. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen: Läs mer här!

En bra bit in i det hela toppade Inter faktiskt Serie A, men striden om Scudetton är sedan månader tillbaka förlorad – liksom för resterande av svansen bakom serieledande, landets dominanter Juventus.

En topp fyra-placering och således Champions League-biljett är hur som helst säkrad för Inter, som kan hamna var som helst i skiktet plats 2-4. Konkurrensen där står Lazio samt Atalanta för, där de senare ser mest formstarka ut. Ja, utan minsta tvekan.

Den stabilitet som Inter innan visat upp, den är som bortblåst. Alldeles för många tapp, en del oväntade förluster och helt enkelt för låg kvalitet. Senast fick de ”bara” oavgjort, 2-2, borta mot Hellas Verona och det följde upp en hemmaförlust, 1-2, mot Bologna.

Mer på spel är det för Torino, som alltjämt riskerar bli av med deras Serie A-kontrakt. De är placerade på plats 16, har fem pinnar ner till bottentrion och en match mer spelad än konkurrenterna där. Så, om det skulle bli en skrälltrea nu – då är det väl klappat och klart?

Inför matchen saknar Torino Daniel Baselli, skadad, samt avstängde Simone Zaza. Inter har Stefano Sensi, Nicoló Barella och Victor Moses out, alla på skadelistan.

Omotiverat stort favoritskap

Torino under kalenderåret 2020 är en bedrövande historia, med en överväldigande majoritet av matcherna som förlorats. Lite av ett lyft tycks de dock ha fått efter uppehållet; 2-1-3 i formraden och senast värjdes Brescia undan med 3-1. Knappast det tuffaste motståndet, men ändå skönt med en inkasserad trea.

Och kan man då såra Inter? Svaret: ja! Utan minsta tvekan.

Gillar inte alls vad Inter visar upp. De är loja i försvarsspelet, tycks inte kunna hålla fokus över 90 minuter och tappar alldeles för ofta. Se bara på de två senaste matcherna, vilka totalt renderat i en pinne och där man inför båda varit stora förhandsfavoriter.

Nytt favoritfall, nu på San Siro? Varför inte?

Torino +1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner, spelar lika eller förlorar med uddamålet – synas till 1,75 x insatsen hos Hajper.

Annons:
  Rygga spelet hos Hajper – Få 100 kronor utan insättning i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Torino +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,75
Bolag: Hajper
Spelstopp: 21:45, måndag 13/7
TV:  cmorefotboll logo cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo unibettv logo