Speltips Inter – Venezia 22/1: Toppen mot botten

Martin Efvergren Publicerat: 22 januari 2022

Serieledarna Inter är stora favoriter när man tar emot bottenlaget Venezia i Serie A. Matchen spelas lördagen den 22 januari 2022 med avspark kl 18:00.

Inter – Venezia

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. CASINO-TIPS

Det blev ”bara” en poäng för Inter i bortamötet mot Atalanta i söndags. Den matchen slutade, något oväntat, mållös. Likväl kunde man dryga ut avståndet till AC Milan i toppen av Serie A då lokalrivalen förlorade sin match mot Spezia.

Poängtappet mot Atalanta var Inters första i Serie A sedan man kryssade i derbyt mot Milan i början av november. Därefter hade man tagit åtta raka segrar i ligaspelet. Det ger att man står på 50 poäng efter 21 matcher och är två poäng före Milan som har en match mer spelad.

I onsdagens hemmamöte mot Empoli i Coppa Italia kunde Simone Inzaghi till viss del rotera i laget och man var illa ute. På tilläggstid kunde Ranocchia kvittera till 2-2. Inter vann sedan ett avgörande mål av Sensi i förlängningen som följde.

Nykomlingen Venezia har, som förväntat, varit förankrade i bottenskiktet av tabellen den här säsongen. Efter 21 spelade matcher har man tagit 18 poäng, vilket ger en placering strax ovanför nedflyttningsstrecket.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

På väg in i en formdipp?

Venezia har bara tagit tre poäng på de åtta senaste matcherna. Man har då kryssat tre av matcherna och förlorat fem. I söndags spelade man 1-1 hemma mot Empoli.

Samtidigt är det svårt att hävda att Paolo Zanettis manskap har underpresterat om vi ser till förutsättningarna. Man har trots allt tagit 18 poäng och man har en match mindre spelad än lagen runt omkring i bottenstriden.

När Inter och Venezia senast möttes i den 14:e omgången i slutet av november vann Inter med 2-0. Där lyckades Venezia stå emot på ett bra sätt och det dröjde fram till tilläggstid innan Inter kunde punktera matchen på straff.

Det mesta talar förstås för en stabil hemmaseger här. Ser vi till oddssättningen kan jag dock tycka att Inter är lite väl stora favoriter. Ett rakt spel på hemmalaget ger endast 1.10 gånger insatsen.

Inter har sett ruggigt starka ut under en lång tid nu och kanske var det början på en liten svacka som vi såg i cupmatchen mot Empoli i onsdags. Man redde till slut ut det hela i den matchen, men man övertygade inte.

Inter har vunnit sina tre senaste hemmamatcher mot Torino, Lazio och Juventus med uddamålet. Med stor sannolikhet kommer man även besegra Venezia, men jag finner ändå ett bra värde i att Venezia inte låter sig bli överkörda. Mitt spel blir därför Venezia +2.5 (asian handicap) till 1.94 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Venezia +2.5 (asian)
Odds: 1.94
Bolag: bet365
Spelstopp: 18:00, lördag 22 januari 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: