Speltips Juventus – AS Roma 1/8: Sista matchen

Simon Pålsson Publicerat: 1 augusti 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Juventus är redan klara serievinnare, och AS Roma är redan klara femtelag i Serie A. Nu möts lagen i den sista omgången 1 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit en speciell säsong i den italienska fotbollen, men med ett par omgångar kvar av säsongen var det mesta redan avgjort. Nu är det redan klart att Juventus för nionde året i rad står som italienska ligamästare.

Det gör att hemmalaget nu inte har någonting att spela för inför den sista omgången, då ett AS Roma som inte heller har någonting att spela för gästar. Faktum är att laget är klara som femma i serien och det gör att man inte behöver vinna för att avancera.

Juventus har en stark trend på hemmaplan och kommer till matchen med 39 raka matcher utan förlust på hemmaplan. Det säger en hel del om vilken typ av lag man är och har varit under de senaste säsongerna. Det känns inte som att man vill slarva bort den fina raden nu, när man precis kan komma upp i 40 matcher.

Men trots det har spelbolagen AS Roma som favorit inför den här matchen, och det kan man verkligen tycka är märkligt. Formen är visserligen väldigt god, men trenden borta mot Juventus är inte den bästa.

Juventus är hetare

Miralem Pjanic ska som bekant lämna klubben efter den här säsongen, och det här kunde ha blivit hans sista match i den italienska fotbollen. Men faktum är att han nu är avstängd och därmed inte får chansen till en avskedsföreställning.

På tal om spelare som är borta finns det en hel del på den listan för Juventus. Sami Khedira, Mattia De Sciglio, Douglas Costa, Danilo och Paulo Dybala är alla utanför laget inför det som alltså blir ligasäsongens sista match.

Antonio Mirante, Davide Santon och Lorenzo Pellegrini är de tre spelare som inte kommer att spela matchen för bortalagets del. Federico Fazio ser ut att komma in i spel, och på det hela taget är det en stark elva som man kan sätta på benen.

1X spelas till 1,70 gånger såsen hos Unibet. Märkligt högt med tanke på hur extremt starka Juventus varit på hemmaplan under lång tid.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 1,70
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, lördag 1 augusti
TV:  cmorelivetre logo
Stream:  cmoreplay logo