Speltips Juventus – Atalanta 27/11: Öppen matchbild

Martin Efvergren Publicerat: 27 november 2021

Viktiga poäng står på spel när Juventus tar emot Atalanta i de 14:e omgången av Serie A. Matchen spelas lördagen den 27 november 2021 med avspark kl 18.00.

Juventus – Atalanta

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Juventus har två raka segrar i Serie A men i veckans Champions League blev man rejält utmanövrerade av Chelsea. Totalt sett har det inte gått på räls för detta Juventus som fortsatt har en bit upp till de absoluta topplaceringarna i Serie A.

I Champions League har det gått desto bättre och man var redan klara för avancemang inför 4-0-förlusten mot Chelsea. I ligan besegrade man senast Lazio med 2-0 efter att Bonucci gjort båda målen på straff. Dessförinnan vann man med 1-0 mot Fiorentina och man står nu på 21 poäng efter 13 matcher, vilket ger en blygsam åttonde plats i tabellen.

Atalanta är fyra poäng bättre och ligger på en fjärde plats i Serie A inför den 14:e omgången. Säsongsinledning har varit godkänd och formen man kommer med är relativt god. Bergamo-laget har inte förlorat på sju raka matcher men då har man kryssat i fyra av dessa matcher.

Oavgjort blev det också i bortamötet mot Young Boys i tisdags då det mötet slutade 3-3. I ligaspelet har man, precis som Juventus, två raka segrar mot Cagliari och Spezia.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Atalanta öppnar upp matchbilden

Ser man till resurser och storlek på klubben är det Atalanta gör fortsatt väldigt imponerande. De är med i toppen av Serie A samtidigt som de står upp mot de bästa lagen i Europa i Champions League. Det har vi vant oss vid nu och förväntningarna har därmed ökat i takt med detta.

Säsongsinledningen har inte varit lika iögonfallande målrik och sprudlande som tidigare men den senaste tidens resultat går definitivt mer åt det hållet. I veckan spelade man 3-3 mot Young Boys och dessförinnan vann man med 5-2 mot Spezia och man har gjort minst två mål i sina 6 senaste matcher. Samtidigt har man släppt in totalt 11 mål på dessa 6 matcher.

Juventus har visserligen hållit nollan i sina två senaste ligamatcher men någon riktig stabilitet har inte infunnit sig i några längre perioder den här säsongen. Man har fått slita hårt för sina segrar och det har varit tydligt att den här upplagan av Juve har mycket att jobba med för att ta sig tillbaka till fornstora dagars höjder.

Både Juventus och Atalanta har siktet inställt på toppen av tabellen och jag tror vi kommer få se två framåtlutade lag här. Det har gjorts över 2.5 mål och båda lagen har gjort mål i 9 av Atalantas 10 senaste matcher. Jag finner anledning att tro att det kommer bli så även i den här matchen.

Mitt spel blir därför att det görs över 2.5 mål och att båda lagen gör mål till 1.81 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM
Odds: 1.81
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:00, lördag 27 november 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: