Speltips Juventus – Benevento 21/3: Ska vara tre poäng

Axel Sjödin Publicerat: 20 mars 2021

Två lag nära varsin ände av tabellen möter varandra på söndagseftermiddagen i Turin. Juventus svaga hopp om en tionde raka ligatitel lever fortfarande och hänger på att man tar tre poäng här.

Juventus - Benevento

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Juventus tog chansen att studsa tillbaka förra helgen mot Cagliari efter att Cristiano Ronaldo tidigt punkterat matchen med ett hattrick efter bara 32 spelade minuter. I och med Juventus uttåg ur Champions League under föregående vecka så är det bara ligan kvar att fokusera på och mycket talar för att Juventus får klara sig utan titlar i år.

Det har även varit en hel del skriverier som att Ronaldo möjligen funderar på att återvända till Real Madrid efter prat med Florentino Pérez, vilket flyttar fokuset lite från fotbollen och lämnar oss med många frågor om hur Juventus kommer se ut framöver.

Juventus är hur som helst på rätt väg i ligan igen och man bör kunna klättra upp till andraplatsen vilken omgång som helst egentligen, särskilt med tanke på att man har en match hängandes på de båda Milanolagen. Milans form tyder också på att de bör halka ned av sig själva förr eller senare.

Benevento ska i alla fall vara tre poäng utan snack då Andrea Pirlo dessutom har nästan hela truppen till sitt förfogande. Aaron Ramsey, Merih Demiral och Paulo Dybala återfinns på skadelistan och Juan Cuadrado är avstängd inför matchen.

Benevento har sjunkit som en sten

Häxorna från Benevento känner nog att de är farligt nära nedflyttningsplatserna och dessutom är de i väldigt dålig form. De har endast mäktat med en enda vinst under hela 2021 och har inte vunnit på de elva senaste matcherna i ligan. Nu senast blev de dessutom överkörda av Fiorentina med 1-4 på hemmaplan och bara för ett par veckor sedan var det liknande siffror mot Hellas Verona där de förlorade med 0-3.

Pippo Inzaghi har det inte lätt i nuläget och det är nog ingen som tror att Benevento ska lyckas upprepa höstens bedrift där de kryssade 1-1 mot Juventus. Då satt de i mitten av tabellen och hyllades av kritiker, men det nya året har inte varit snällt mot Benevento.

Juventus har dessutom vunnit sju raka matcher på hemmaplan med en sammanlagd målskillnad på 20-3. Med all sannolikhet lär Benevento inte mer än bidra till att snygga till den statistiken ytterligare. Därmed spelar vi också på att Juventus vinner med ett par måls marginal och väljer Juventus med -1,5 asian handicap för 1.55 hos Nordicbet.

  Rygga spelet hos Nordicbet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus -1,5 asian
Odds: 1.55
Bolag: Nordicbet
Spelstopp: 15:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: