Speltips Juventus – Cagliari 21/12: Skilda formkurvor

Axel Sjödin Publicerat: 21 december 2021

Juventus välkomnar bottenlaget Cagliari till Juventus Stadium i den sista Serie A-omgången för året.

Juventus - Cagliari

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har knappast varit en lätt höst för Juventus som inte levererat till den grad som vi är vana vid att se. På senaste så har de i alla fall fått med sig några trepoängare och hänger kvar bakom toppen. De tog sig också vidare i Champions League genom att toppa sin grupp över Chelsea, så det hade trots allt kanske kunnat ha varit värre.

Från deras fyra senaste matcher i ligaspelet har de fått med sig tio poäng av tolv möjliga och har lyckats ta ikapp Roma och Fiorentina på femteplatsen i ligan. Motståndet har förvisso varit lätt mot flera bottenlag såsom Salernitana, Genoa och Venezia, men de besegrade också Bologna med 2-0 på Dall’Ara vilket inte har varit en helt lätt uppgift i år.

När de nu möter Cagliari som avslutning på året så finns det alla möjligheter att avsluta på bästa sätt och sätta sig i ett någorlunda utgångsläge för att kunna utmana om topp fyra-placeringarna under våren. Ifall de får med sig positiva resultat mot Napoli och Roma som väntar i början av januari så kan de absolut rädda säsongen.

Inför mötet nu på tisdag så får de dock klara utan Federico Chiesa, Aaron Ramsey och Danilo. Men som de har visat på senaste tiden så verkar de få det att fungera även utan EM-hjälten Chiesa.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Cagliari har en lång svit utan vinst

Det är svårare att hitta ljuspunkter för Cagliari som är fast nere i botten med sina tio poäng och med tre poäng upp till säker mark där Spezia befinner sig. Gli Isolani har nu gått tio raka matcher utan vinst och även om de har fått med sig några kryss på vägen så har det inte sett bra ut för sarderna.

I de två senaste omgångarna har de nämligen förlorat med 0-4 två gånger om mot Inter och Udinese och formen verkar rent av usel. Walter Mazzarri har inte lyckats vända resultaten sedan han tog över tränarposten från Leonardo Semplici. I våras var det deras starka defensiv som tillslut räddade dem kvar, men nu tillhör de ett av lagen som har släppt in flest mål.

Juventus borde nog klara av uppgiften att ta tre poäng här utan några större bekymmer, men jag tror inte att det blir någon utskåpning såsom i Cagliaris matcher mot Inter och Udinese nyligen. Juventus har nämligen inte lagt fler än två mål i en och samma match i ligan sedan i september och därmed så känns kombinationen av att Juventus vinner och att det blir under 3,5 mål som ett väldigt bra spel här för 1.99 hos Campobet. För den som vill kan man kryssa det ytterligare med under 2,5 istället, men vi kör med lite marginaler med under 3,5 istället.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus & under 3,5 mål
Odds: 1.99
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: