Speltips Juventus – Crotone 22/2: Skadeproblem

Simon Pålsson Publicerat: 22 februari 2021

Utan sina skadeproblem hade Juventus förmodligen städat av det här motståndet enkelt, men nu finns det trots allt en viss oro inför mötet med Crotone.

Juventus - Crotone

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Efter att Inter vann helgens Milanoderby ser det allt svårare ut för Juventus att göra fight av guldstriden i italienska Serie A och om man ska göra det är det hög tid att hitta en vinnande trend, utan snedsteg.

Juventus står på 21 spelade matcher och har med det sagt spelat två matcher färre än Inter, AC Milan och övriga lag i toppen. Det ger en hävstångsmöjlighet, om Juventus lyckas ta två raka vinster i dessa hängmatcher.

I det fallet skulle Juventus plötsligt stå på 48 poäng och bara vara fem poäng bakom Inter. Det är med andra ord en verklighet som innebär en tät avslutning på säsongen, då det i det läget återstår hela 15 omgångar att spela.

Men det finns inte så mycket som talar för Juventus har det i sig att bli en vinnande maskin den här säsongen. Man har helt enkelt för mycket kvar att vässa på.

Juventus har i för sig bara två förluster på sina 38 senaste hemmamatcher och är fortsatt ett urstarkt lag i Turin. Men det räcker inte.

Nu möter Juventus jumbon Crotone, ett lag som man rimligen bara ska städa av. Men det trodde vi i höstas också, då Juventus bara fick 1-1 på bortaplan mot samma lag.

Formen talar inte för Crotone

Men om det är någon gång som man ska möta Crotone i en match där Juventus helt enkelt bara måste vinna – och ska vinna – är det kanske nu. Jumbon har åter hamnat i en riktig dipp och har fyra raka förluster i ligaspelet.

Med 52 insläppta mål är man utan tvekan också det lag som gör det sämst i det egna försvarsspelet. Det finns inget annat lag i Serie A som är i närheten av ett så högt snitt i antalet insläppta mål per match.

Nu har Crotone dessutom fem raka bortamatcher som slutat i förlust, och detta inför att man spelar det som rimligen bör anses som en av säsongens svåraste bortamatcher, borta mot Juventus i Turin.

Juventus saknar Bonucci och Chiellini i mittförsvaret, samt Arthur på mitten, och Cuadrado och Dyabala i offensiven. Men laget man kan formera är starkt ändå.

Juventus vinner och håller nollan spelas till 1,80 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1 250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Juventus vinner och håller nollan
Odds: 1,80
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:45, måndag 22 februari 2021
TV:  cmorelive logo
Stream:  Streama Juventus – Crotone