Speltips Juventus – Fiorentina 6/11: Rivalmöte

Martin Efvergren Publicerat: 6 november 2021

Ett Juventus i stort poängbehov som tar emot rivalerna Fiorentina i den 12:e omgången av Serie A. Matchen spelas lördagen den 6 november 2021 med avspark kl 18.00.

Juventus – Fiorentina

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Juventus har bara tagit en poäng på de tre senaste matcherna i Serie A och har hamnat på efterkälken i tabellen. Efter elva spelade omgångar har man bara tagit 15 poäng vilket ger en nionde plats inför den här omgången.

I Champions League fortsätter man emellertid att vinna sina matcher. I tisdags besegrade man Zenit hemma med 4-2 och har därmed tagit full pott efter fyra matcher.

I Serie A går det däremot desto tyngre. Man kommer till den här matchen med två raka 2-1-förluster. Senast blev det stryk borta mot Verona och dessförinnan hemma mot Sassuolo.

Mötena mellan Juventus och Fiorentina är alltid lite extra laddade, i synnerhet utifrån underdogen Fiorentinas perspektiv. För ovanlighetens skull är de nu, med tre poängs marginal, före Juventus i tabellen.

Fiorentina kommer från en 3-0-seger hemma mot Spezia där Dusan Vlahovic gjorde lagets samtliga mål. Dessförinnan föll man med 1-0 borta mot Lazio.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Måstematch för Juventus

Så här långt kan man säga att Fiorentina har vunnit de matcher man ”ska” vinna, men man har haft det desto svårare mot de, på pappret, bättre lagen. Man har förlorat mot Roma, Inter, Napoli, Venezia och Lazio. Samtidigt har man inte kryssat någon match vilket gett dem en helt okej poängutdelning så här långt.

Man kommer från en 3-0-seger och man är före Juventus i tabellen. Juventus har två raka förluster och ser mindre skräckinjagande ut än på mycket länge. Dessa faktorer talar till Fiorentinas fördel.

Därtill har man även med sig att man vann med hela 3-0 senast man var här. Den matchen spelades runt jul förra året och i mötet i Florens i våras slutade det 1-1.

Trots detta är Juventus ganska klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. En rak etta ges till ett odds omkring 1.62.

Massimo Allegri är en skicklig tränare men han kan inte trolla. Spelarmaterialet är sämre än på länge men förväntningarna är alltjämt att man ska vinna ligan. Åtminstone ska man vara med i den absoluta toppen.

Nu är man, inför den här omgången, redan 16 poäng efter Milan och Napoli och det innebär förstås en stress och en press. Juventus behöver verkligen vinna den här matchen men Fiorentina är ett bra lag som lär sälja sig dyrt.

Mot ett Juventus som måste gå framåt och en Vlahovic i målform tror jag att Fiorentina har goda chanser att göra mål här. Juventus är rättmätiga favoriter men det känns långtifrån självklart att man kommer vinna. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.76 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.76
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:00, lördag 6 november 2021
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: