Speltips Juventus – Inter 15/5: Måstematch

Simon Pålsson Publicerat: 15 maj 2021

Juventus måste vinna hemma mot Inter, annars är risken stor att man missar Champions League inför kommande säsong.

Juventus - Inter

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Att det med två matcher kvar att av säsongen i Serie A finns ett så pass stort gap mellan Inter och Juventus som sexton poäng är ingenting annat än en stor chock. Eller åtminstone att det är Inter som är laget som ligger på rätt sida, och Juventus är så långt efter.

Det är i för sig någonting man vant sig vid och att Juventus är ett lag som knappt når Europa till nästa säsong får man väl helt enkelt ta och acceptera.

Men det finns två matcher kvar att spela och Juventus kan fortfarande knipa den sista Champions League-platsen, men då behöver man ta sig fröbi Napoli eller AC Milan, eller möjligen Atalanta, för att kunna göra det.

Det ska mycket till för att så blir fallet, men mycket kan hända på två omgångar. Men att man dels ska spela hemma mot Inter, och sen spela en final i Coppa Italia mot Atalanta, gör att man verkligen behöver steppa upp för att det ska gå vägen.

Juventus har en riktig svag säsong bakom sig och går inte att känna igen. Vad finns det egentligen som talar för att man ska resa sig nu?

Målspel i Serie A

Juventus vann viktigt nog borta mot Sassuolo senast och kunde med den vinsten äta sig ikapp lite, även om övriga topplag också vann. Därmed kom man i praktiken inte närmare en plats till Champions League än innan.

Nu har Juventus tre vinster på sina sex senaste matcher i Serie A och kanske ska man ändå ha med sig att det finns spelare som på en invidiuell nivå är redo att lösa det här för Juventus.

Men man ska också komma ihåg att Inter är seriens bästa lag och att man har kört på som ingenting på sluta med en 3-1-vinst hemma mot AS Roma senast som ett kvitto på det.

Man vill ogärna ge Juventus en gratischans att nå Europa nästa år heller, så jag räknar blint med att man gör sitt yttersta för att vinna här.

Över 2,5 mål spelas till 1,68 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,68
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 18:00, lördag 15 maj 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: