Speltips Juventus – Inter 6/11: Rivalmöte

Martin Efvergren Publicerat: 6 november 2022

Juventus gästas av rivalerna Inter i den 13:e omgången av Serie A. Matchen spelas söndagen den 6 november 2022 med avspark kl 20:45.

Juventus – Inter

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Juventus har en, minst sagt, motig säsongsinledning bakom sig. Det blir inget vidare avancemang i Champions League och i Serie A har offensiven sätt väldigt krampaktig ut för det mesta.

Men det går också att se på Juve-glaset som halvfullt, eller åtminstone med tro på klättring i tabellen. I Serie A har man tre raka segrar i vilka man har hållit nollan i samtliga matcher. Därtill är man bäst i serien med sina blott sju insläppta mål totalt.

Förra helgen slog man Lecce med 1-0 borta efter att unge Fagioli gjort matchens enda mål. I veckan stod Juventus sedan för en helt okej insats då man föll med 2-1 hemma mot PSG.

Fördel Inter

Inters trend påminner till viss del om Juventus även om deras lägstanivå har varit högre. De inledde säsongen med blandad framgång, men har sedan segern mot Barcelona i Champions League fått vind i seglen.

Det blev visserligen förlust i den avslutande bortamatch mot FC Bayern, men dessförinnan hade Simone Inzaghis manskap sex segrar och ett kryss på de sju föregående matcherna. I Serie A har man tagit fyra raka segrar och att man tar sig vidare före Barcelona i CL är förstås väldigt starkt.

Juventus och Inter möttes hela fyra gånger förra säsongen om vi räknar in Coppa Italia och Supercupen. De sistnämnda vann senast i Turin med 1-0 och har tre raka segrar mot rivalerna Juve.

Inter är favoriter inför det här mötet, men ger ändå omkring 2.50 gånger insatsen som vinnare. Det är, i min bok, spelvärt mot ett Juventus som saknar liv och rörelse. Samtidigt har de också varit solida bakåt och har alltså släppt in minst mål i serien. Mitt spel blir X2 och att det görs under 3.5 mål totalt till 1.85 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X2 & under 3.5 mål
Odds: 1.85
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, söndag 6 november 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: