Speltips Juventus – Lecce 26/6: Kross att vänta

Spelbloggare Publicerat: 24 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Toppen mot botten handlar det om i fredagens italienska Serie A – Juventus tar emot Lecce på Allianz Stadium som storfavoriter, och här har de chansen att på allvar rycka ifrån i titelracet. Det borde de lyckas med.

  Rygga vårt speltips hos William Hill!
Annons. Nya kunder hos William Hill. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama Serie A kostnadsfritt! Läs mer om hur – här.

Juventus på en annan nivå än Lecce

Lazio förlorade borta mot Atalanta under veckan, medan Juventus dessförinnan vann över Bologna, och nu har ”Den gamla damen” ännu en titel som i en ask. Detta när avståndet ökat till fyra pinnar dem emellan.

Nu ska Juventus kamma hem ännu en trea, för att kunna rycka ifrån ännu mer. Allt annat än tre pinnar vore ett fiasko mot bottengänget Lecce – något som avspeglas väl i de nedplitade oddsen; den raka ettan står som bäst i oddset 1,15.

Så, vad är det då för Lecce som ska försöka sätta stopp för Juventus – och inte minst ta kliv mot säker mark i tabellen?

De är placerade som tredjejumbo, men bara på sämre målskillnad än Genoa ovanför och mer flera andra konkurrenter inom räckhåll. Hoppet lever med andra ord fortfarande!

Men ska det bli på tal om nytt kontrakt måste saker och ting förändras från hur det såg ut i omstarten, där de på hemmaplan föll med brutala 1-4 mot ett AC Milan utan Zlatan Ibrahimovic i spel. Det håller förstås inte.

Alex Sandro, Sami Khedira samt Mattia De Sciglio är skadelistade för Juventus medan Danilo är avstängd. Gästerna har kvartetten bestående av Diego Farias, Alessandro Deiola, Antonin Barak samt Cristian Dell’Orco out.

Vinner – stort!

En storfavorit även av oddssättarna hos spelbolagen, men kanske inte så stora som de förtjänar – och Juventus ser faktiskt spelvärda ut.

Givetvis känner Juventus viss bitter eftersmak från att ha förlorat Coppa Italia-finalen mot Napoli. Däremot ska det vara fullt fokus på att ta hem Serie A nu och senast mot Bologna vann de med stabila 2-0 – på bortaplan. Precis så solida som de brukar vara.

Och att Lecce skulle sätta stopp för gulddrömmarna, desperation till trots, har vi svårt att se. Tredjejumbon föll alltså med 1-4 hemma mot ett inte i närheten av lika vasst AC Milan så sent som under söndagen och har på de tre senaste matcherna totalt 15 insläppta mål. Alltså ett snitt om fem per match, där de i övrigt ställts mot Atalanta samt Roma.

4-0?

Juventus spelas med -2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med exakt två bollar – till 1,79x hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos William hill – Få upp till 1 000 kr freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Juventus -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,79
Bolag: William Hill
Spelstopp: 21:45, fredag 26/6
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo