Speltips Juventus – Napoli 7/4: Munsbit före CL

Spelbloggare Publicerat: 7 april 2021

CL-fotboll till kommande spelår hittas i potten – Juventus mot Napoli, onsdagen den 7 april 2021. Här hittar ni speltips, till nästan dubbla insatsen, samt oddsen inför matchen.

Juventus - Napoli

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Säsongen är redan ett fiasko. Men det kan bli ett ännu större sådant. Serietiteln är helt utom räckhåll för de senaste årens Serie A-dominanter i Juventus – och nu är till och med CL-platsen i fara. Vem kunde tro att situationen skulle bli så här pressad för “Den gamla damen”?

Laget kommer närmast från en besvikelse till 2-2-kryss i derbyt mot Torino, vilket följde upp årets kanske värsta prestation när man blev nollat samt förlorade mot Benevento – på hemmaplan. Fjärdeplatsen står man på, den sista som leder direkt ut i Europas finrum, och bara ett plusmål i målkolumnen håller dem ovanför just – Napoli.

Detta medan Napoli dessutom på allvar fått upp farten; vunnit fyra matcher efter varandra, varav två av dessa varit i bortamöten mot AC Milan samt AS Roma. Det är med andra ord ett formstarkt bortalag som tar sig an ett formsvagt hemmalag – och resultatet kommer påverka avslutningen på Europastriden å det grövsta.

Napoli tar minst en pinne

Det är bara att slå fast: årets Juventus är inte vad det varit de senaste åren. Stundtals har marknaden svårt att acceptera det – någonting vi med glädje tänker utnyttja. Här finns klara värdesiffror att sätta tänderna i.

Napoli har inte förlorat en enda match på en och en halv månad – vunnit sex och kryssat en sedan dess. Bland motstånden under denna period finner vi exempelvis två toppkonkurrenter, så det onekligen med formen toppad man kommer till spel.

Juventus haltar istället rejält. Vad sägs om de två senaste matcherna?

Torino – Juventus: 2-2
Juventus – Benevento: 0-1

När oddset för den raka ettan droppat ner i dubbla insatsen, tar vi motsatt position – att det slutar oavgjort eller med bortavinst till oddset 1,90 hos Bet365, som just nu har en välkomstbonus om 1 250 kronor.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta upp till 1250 kr spelkrediter i bonus!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: