Speltips Juventus – Parma 21/4: Slakt

Simon Pålsson Publicerat: 21 april 2021

En välbehövlig slakt kan vänta för Juventus när man på onsdagen spelar hemma mot bottenlaget Parma. Vi rekar med odds.

Juventus - Parma

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Förra säsongen var vi många som charmades av den fotboll som Parma spelade och som då slutade med att laget hamnade en bit utanför Europaplatserna, men i perioder kändes som ett lag som gjort för Europaspel till nästa säsong.

Men väl i nästa säsong har vi märkt att Parma bara var en fluga och att det som man såg ut att ha byggt upp nu är helt bortblåst. Den enorma offensiva kraft som man hade förra säsongen är nu som bortblåst.

32 gjorda mål framåt på 31 omgångar är ett riktigt klent resultat, men det som verkligen skrämmer med Parmas säsong är antalet vunna matcher. Faktum är att laget har vunnit allra minst antal matcher i hela Serie A – och nu står noterade för 3 vinster på sina 31 matcher. Det är inte ens en vinst per tionde match. Förskräckligt.

Faktum är att Parma dessutom bara har en vinst på sina 22 senaste matcher och att formen snarare pekar på att man är ännu sämre nu än tidigare.

Inför det här mötet har man tre förluster och ett kryss på sina fyra senaste matcher. Det finns ett visst hopp om att säkra nytt kontrakt, men det är tio poäng upp till säker mark. Med sju omgångar kvar att spela.

Juventus slaktar Parma

Parma är ett enormt negativt utropstecken den här säsongen, men inte heller Juventus har varit någonting att skryta med en här säsongen. Faktum är att lagets säsong sett till förväntningar och krav måste anses ännu sämre.

Juventus är hela 13 poäng bakom serieledningen, kommer inte att vinna någon titel i ligan eller i Champions League, och egentligen bara kan rädda säsongen med att vinna Coppa Italia-finalen mot Atalanta senare i vår. Om det ens är att rädda säsongen.

Låt oss se om Juventus behåller Andrea Pirlo inför nästa säsong. Det mesta pekar snarare på att så inte blir fallet. Kanske att man ger honom en säsong till, men ärligt talat är känslan snarare att Juventus behöver göra ett omtag.

Däremot kan jag se hur Juventus öser på i den här matchen och om det är någonting vi har lärt oss är det att laget trivs mot svaga motståndare.

Juventus -1,5 spelas till 1,76 gånger smeten hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus -1,5
Odds: 1,76
Bolag: Juventus
Spelstopp: 20.45, onsdag 21 april 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: