Speltips Juventus – Salernitana 11/9: Ska städas av

Axel Sjödin Publicerat: 11 september 2022

Juventus är stora favoriter då de välkomnar Salernitana till Turin under söndagskvällen.

Juventus - Salernitana

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Trots att Juventus kan titulera sig som obesegrade i ligaspelet hittills så har det inte varit en särskilt imponerande start på säsongen för Den gamla damen. Desto bättre har det sett ut för Salernitanas del och det förväntade bottenlaget är inför det stundande mötet faktiskt bara tre poäng bakom Juventus.

Det har sett lite blandat ut för Juventus del såhär långt och de verkar fortfarande ha en bit kvar att gå för att nå upp till den nivå de höll under tiotalet. Hittills på säsongen så har det bara blivit två vinster och man borde nog ha kunnat förvänta sig mer från laget som inför säsongen förväntades bli en av de stora titelutmanarna.

Det är dock väldigt tidigt fortfarande, men matchen mot Fiorentina var ändå ett tecken på att allt inte riktigt sitter fortfarande. Juventus tog en tidig ledning, men när Fiorentina sedan kvitterade efter knappa halvtimmen så var det i stort sett spel mot ett mål resten av matchen. Juventus ska vara tacksamma att de fick med sig en poäng från ett möte som de har dominerat under senare år, inte minst då Fiorentina missade en straff.

Det såg bättre ut mot PSG i perioder åtminstone, och de skapade en hel del farligheter i andra halvlek. Men det blev tillslut säsongens första förlust. De ska åtminstone kunna klara av Salernitana bekvämt nu på söndag.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Salernitana har inlett förvånansvärt starkt

Från att ha klarat sig undan nedflyttning med historiskt låga poäng i våras så har Salernitana stått för en betydligt starkare start på säsongen under hösten. De förlorade öppningsmatchen mot Roma med 0-1, men sedan dess så har de varit obesegrade med tre kryss och en vinst mot Sampdoria.

Boulaye Dia, som lånats in från Villarreal, har fått en väldigt fin start på säsongen med tre mål och har gjort att Salernitana sett betydligt vassare ut framåt än vad de gjorde under fjolårssäsongen.

Det är dock fortfarande en väldigt stor klasskillnad mellan sjöhästarna från Salerno och Juventus. Det ska mycket till för att de ska kunna få med sig poäng hem från Turin, trots Juventus lite sega start på säsongen.

Juventus är väldigt bra på att säkra poäng mot de sämre lagen, även om det väldigt sällan är överkörningar. Det har också varit uppenbart att Juventus har haft en del offensiva problem hittills, vilket de hade även förra året under Massimiliano Allegri. Vi spelar på att hemmalaget vinner och att det blir under 3,5 mål för 2.12 hos Lucky Sports, vilket satt gång på gång i liknande matcher under våren.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus & under 3,5 mål
Odds: 2.12
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: