Speltips Juventus – Sampdoria 12/3: Klasskillnad

Axel Sjödin Publicerat: 12 mars 2023

INGRESS

Juventus - Sampdoria

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Den gamla damen hade en gyllene chans att närma sig topp fyra på riktigt under den förra omgången då de mötte Roma borta. De hade kunnat krympa avståndet till Champions League-platserna till nio poäng, men istället blev det förlust och nu ser det rätt mörkt ut. Att de ska lyckas ta ikapp 12 poäng på 13 matcher känns inte särskilt troligt, men med Juventus kan man aldrig vara helt säker.

Detta Juventus verkar dock sakna det lilla extra som många tidigare upplagor har haft, även om de på klassiskt manér ofta lyckas rada upp segrar mot sämre motstånd utan att släppa in mål – även när de inte spelar bra. Att inte tappa poäng mot lag som Sampdoria är Allegris expertis och det är svårt att se något annat än att de kan inkassera tre nya poäng på kontot efter helgens omgång.

Men fokus för Juventus del lär ligga på cupspelet nu där de har en semifinal mot Inter framför sig i Coppa Italia, samtidigt som de vann öppningsmötet mot Freiburg med 1-0 i Europa League så sent som i torsdags. Det är inte en särskilt säker ledning inför returen i Tyskland, men sett till spelet i öppningsmötet så hade de kunnat vinna med större marginal än vad de gjorde.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sampdoria har stora problem med målskyttet

Serie B närmar sig med stormsteg för tabelljumbon Sampdoria som i skrivande stund har tolv poäng upp till säker mark. Spezias överraskande vinst mot Inter kan mycket väl ha varit spiken i kistan ifall nu Sampdoria inte genom något mirakel lyckas hitta rätt under de sista månaderna.

De har i alla fall tagit poäng i tre av deras fem senaste matcher, även om trepoängarna har uteblivit. De har lyckats täta till defensiven något, men har fortsatt förtvivlat svårt att göra mål. De har bara lyckats producera elva mål under hela säsongen hittills, vilket är en bra bit under ett mål varannan match i snitt.

Tränarbytet till Dejan Stankovic har inte fått önskad effekt, men i ärlighetens namn så har han inte heller haft särskilt mycket att jobba med i truppväg. Tidigare säsonger så har de kunnat förlita sig på att Fabio Quagliarella har gett dem de mål som krävs, men den nu 40-årige anfallaren har inte riktigt gått att känna igen den här säsongen.

Med tanke på Sampdorias oförmåga att göra mål tillsammans med Juventus förmåga att hålla nollan så ser kombinationsspelet på Juventus och under 3,5 mål bra ut för de 1.85 gånger pengarna som Lucky Sports erbjuder.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus & under 3,5 mål
Odds: 1.85
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45, söndag 12 mars
TV: 
Stream:  cmoresport logo