Speltips Juventus – Torino 5/12: Islossning

Simon Pålsson Publicerat: 5 december 2020

Juventus behöver en smällkaramell till vinst och kanske kan den komma i italienska Serie A hemma mot Torino den 5 december 2020.

Juventus - Torino

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen


Inledningen på säsongen har inte varit som man hade tänkt sig och redan nu kan man konstatera att Juventus inte kommer att kunna dominera Serie A på samma sätt som man har gjort de senaste åren.

Andrea Pirlo är redan ifrågasatt som huvudtränare, men vi kan nog räkna med att den tidigare storspelaren sakta men säkert kommer att växa in i sin roll. Det är så det brukar se ut och han borde ha alla attribut för att bli en topptränare.

Juventus som lag däremot har inte fått det att lossna och inte ens den generiska defensiva organisationen som man är kända för har gått att känna igen.

Men man har häng i toppstriden, går mot slutspelet i Champions League och har ett sparkapital med ett antal tunga offensiva spelare som väntar på sitt genombrott den här säsongen, och i Juventus generellt.

Det gör att jag har en god känsla inför helgens möte med Torino, som Juventus brukar kunna städa av enkelt, och som just den här säsongen är ett lag som verkligen inte imponerar. Torino harvar omkring i bottenskiktet.

Juventus vinner lätt

Efter det röda kortet i den senaste omgången kommer inte anfallaren Alvaro Morata att kunna spela den här matchen och det kan vara ett tapp, även om jag personligen inte tycker att han borde vara given eller ens vara saknad om övriga spelare gör vad man veta att de kan. Det man ska ha med sig är att denna avstängning som nu väntar sträcker sig över två matcher.

Sedan tidigare finns även Girogio Chiellini på skadelistan, men hans kollega Leonardo Bonucci är tillbaka i spel igen för hemmalaget Juventus. Gianluigi Buffon är däremot skadad, vilket även Merih Demiral är.

Torino har inte samma bredd och att man därmed har borta två spelare, Sasa Lukic och Mergim Vojvoda, kommer att kännas betydligt mer för det laget. Sedan tidigare har Daniele Baselli varit borta länge.

Här känns det som att vi kan få se lite islossning från hemmalaget, som behöver en meriterande vinst med god marginal.

Juventus -1 (asian handicap) spelas till 1,65 gånger såsen hos Unibet.

Speltips:

Speltips: Juventus -1 (asian handicap)
Odds: 1,65
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:00, lördag 5 december 2020
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: