Speltips Juventus – Udinese 15/1: Öppen matchbild

Martin Efvergren Publicerat: 15 januari 2022

Juventus är klara favoriter när man gästas av Udinese i Serie A. Matchen spelas lördagen den 15 januari 2022 med avspark kl 20:45.

Juventus – Udinese

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. CASINO-TIPS

Juventus föll efter förlängningsspel i Supercupen mot Inter i onsdags. Resultat var 1-1 efter full tid och det dröjde fram till tilläggstid av den andra förlängningshalvleken innan Inter avgjorde matchen.

Inför den här matchen hade Juventus emellertid en ganska bra trend. Av de åtta senaste matcherna hade man vunnit sex och kryssat två. I Serie A vann man förra helgen med de något ovantäde siffrorna 4-3 borta mot Roma. Detta efter att Juve vänt ett 3-1-underläge i den andra halvleken.

De tre poängen gör att Juventus står på 38 poäng efter 21 matcher och ligger på en femte plats i Serie A.

Nu tar man emot ett Udinese som också de kommer från ett målkalas i den senaste ligaomgången. De föll då med hela 6-2 hemma mot Atalanta förra helgen. Det var lagets första match sedan den 18:e december. Dessförinnan hade man besegrat Crotone i Coppa Italia och Cagliari i ligan med resultatet 4-0 i båda matcherna.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Udinese vill anfalla

Juventus har inte levt upp till de, kanske orimligt, högt ställda förväntningarna i Serie A. Man är just nu elva poäng efter serieledarna Inter som därtill har en match mindre spelad.

Men det finns ändå ljusglimtar. Man gjorde det väldigt bra i Champions League där man lyckades vinna sin grupp före Chelsea. Och ser vi till de senaste matcherna så har man gjort bra resultat och prestationer.

Juventus gäller som klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ger endast omkring 1.38 gånger insatsen.

Juventus och Udinese möttes senast i den första ligaomgången den här säsongen. Det mötet i Udine slutade 2-2 efter att hemmalaget tagit igen ett 0-2-underläge i andra halvlek. Det gjordes alltså fyra mål i den matchen och historiskt sett brukar det också bli målrikt mellan de här lagen. I de 7 senaste mötena har det gjorts över 2.5 mål.

Efter förlusten mot Empoli i början av december valde Udinese att göra sig av med tränare Luca Gotti. Gabriele Cioffi har nu lett laget i fyra matcher. Han inledde med att spela 1-1 hemma mot AC Milan. Därefter vann man med 4-0 i två raka matcher och senast föll man alltså med hela 6-2 mot Atalanta.

Udinese är en aning svårbedömda men de kommer troligen att försöka bjuda upp till dans här och inte bara parkera bussen. Deras spelsätt tror jag borgar för en mer öppen matchbild. Därför blir mitt spel att det kommer göras över 2.5 mål i den här matchen till 1.90 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.90
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:45, lördag 15 januari 2022
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: