Speltips Juventus – Udinese 7/1: Sviten håller i sig

Axel Sjödin Publicerat: 7 januari 2023

Lördagens Serie A bjuder på ett svartvitrandigt möte mellan Juventus och Udinese i Turin.

Juventus - Udinese

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Även om Udinese låg långt över Juventus i tabellen under de tidiga omgångarna så har läget snabbt vänt då Juventus har radat upp segrarna på senaste, samtidigt som luften har gått ur Udinese. Den gamla damen är klara favoriter till att förlänga sin segersvit hemma i turin då Le Zebrette kommer på besök under lördagen.

Det var dock med andan i halsgropen som Juventus kunde kamma hem sin sjunde raka seger tidigare i veckan. Mot bottenlaget Cremonese förväntades det bli lätt, men de bjöd på tufft motstånd och det var först i den 91:a minuten som Arkadiusz Milik kunde avgöra med en välplacerad frispark.

Det innebar också den fjärde raka 1-0-segern på bortaplan, vilket känns bekant från tiden då Juventus dominerade Serie A även när de inte imponerade. För insatsen i sig såg ganska loj och avslagen ut, men att trots det få med sig tre poäng får ändå ses som en styrka. I och med Inters vinst mot Napoli så är de plötsligt i kontakt med serieledarna igen och har krympt avståndet till sju poäng. Deras möte mot just Napoli nästa helg kommer att bli oerhört intressant.

Juventus saknar fortfarande en del nyckelspelare, såsom Dusan Vlahovic, Juan Cuadrado, Leonardo Bonucci och Paul Pogba, men de bör ha vad som krävs för att slå Udinese hemma oavsett.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tuff uppgift för ett trubbigt Udinese

Udineses framfart under inledningen av säsongen var oerhört imponerande. De var obesegrade i nio raka matcher och radade upp sex raka segrar mot motståndare som Roma, Inter och Fiorentina. Det var omöjligt att inte börja ställa sig frågan om detta Udinese kunde utmana om höga tabellplaceringar på riktigt med tanke på det sätt som de spelade mot topplagen.

Men luften gick ur dem lite tidigare än väntat. Istället så har de nu åtta raka matcher utan vinst, där de förvisso ofta får med sig ett kryss, men saknar den där lilla extra spetsen för att avgöra matcher. Gerard Deulofeus skada har varit ett tungt avbräck för den friulianska klubben, då han inte sällan var tungan på vågen i Udineses vinster.

Deulofeu lär vara borta även nu på lördag och på hemmaplan så har Juventus sett väldigt övertygande ut på senaste. Deras två senaste vinster på Juventus Stadium var klara vinster mot både Inter och Lazio och Juventus har nu inte släppt in mål på sju raka ligamatcher. Så för den lite modigare kan ett spel på hemmavinst utan att släppa in mål vara riktigt bra här, men vi satsar istället på den raka ettan för 1.80 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus vinner
Odds: 1.80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:00, lördag 7 januari 2023
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: