Speltips Lazio – Cagliari 19/9: Kan bli målrikt

Axel Sjödin Publicerat: 19 september 2021

Lazio siktar på att studsa tillbaka i ligaspelet när Cagliari kommer på besök till Stadio Olimpico.

Lazio - Cagliari

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Örnarna från Rom, som fick en flygande start på säsongen med fina vinster mot Empoli med 3-1 och Spezia med 6-1, sköts ned från himlen av ett väldigt starkt Milan i förra omgången. Det var säsongens första riktiga test för båda lagen och det blev ett bryskt uppvaknande för Maurizio Sarris manskap.

Lazio hade väldigt svårt att ta sig förbi Milans höga press och hade i stort sett inga målchanser alls under hela matchen. Det är tillbaka till ritbordet som gäller för Sarri ifall de ska kunna utmana de andra storlagen.

Förlusten mot Milan följdes också upp av en förlust med 0-1 borta mot Galatasaray i Europa League under torsdagen där Lazio ställde upp med ett bra lag i första halvlek men där nyckelspelare tidigt byttes ut i andra för att sparas inför helgens ligaspel.

Det är inte lika muntra miner i Laziolägret längre, men ifall de lyckas plocka tre poäng mot Cagliari så kan de snabbt studsa tillbaka och hänga med i toppstriden i alla fall medan Sarri får fortsätta jobba med sitt nya projekt.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mazzarri tar över Cagliari efter dålig start

Gästerna har inte haft någon positiv start på säsongen då deras enda poäng hittills kommer från ett kryss hemma mot Spezia i öppningsomgången. Även Cagliari har tagits ned på jorden av Milan på San Siro i ett möte som öborna förlorade med 1-4 efter ett målkalas i första halvlek.

Det tyngsta resultatet hittills var dock mot Genoa i förra omgången där de tappade en tvåmålsledning hemma på Sardegna Arena och förlorade efter tre mål insläppta mål den sista halvtimmen.

Det räckte för att få tränare Leonardo Semplici sparkad, trots att han stod för en fantastisk insats förra säsongen då han klev in och räddade Cagliari från nedflyttning på ett mycket imponerande vis. Nu är det den gamle Napolitränaren Walter Mazzarri som tagit över rodret och han ställs inför en tuff uppgift direkt när han åker till Stadio Olimpico för att möta ett revanschsuget Lazio.

Lazio är såklart tunga favoriter och även om spelet mot Milan inte stämde så har de inte haft några som helst problem mot svagare lag hittills som inte kan pressa dem lika hårt. Båda lagen har haft väldigt målrika matcher hittills där båda ligger strax under fem mål per match i snitt.

Lazio mot svagare motstånd framför Curva Nord kan vara skoningslösa och Cagliari som hittills haft stora problem med defensiven kan mycket väl bli ett tacksamt byte. Lazio har samtidigt släppt in mål i samtliga matcher hittills och Mazzarri är inte heller känd som en defensiv tränare, det kan bli ett målkalas detta och därför vågar vi nog slå till på ett djärvt spel med över 3,5 mål i matchen för 2.40 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 3,5 mål
Odds: 2.40
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: