Speltips Lazio – Crotone 12/3: Poängkrav

Simon Pålsson Publicerat: 12 mars 2021

SS Lazio behöver ta tre poäng hemma mot Crotone i italienska Serie A fredagen den 12 mars 2021 för att bibehålla trycket.

Lazio - Crotone

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

För första gången i mannaminne serveras inte mindre än två italienska ligamatcher redan på fredagskvällen och som neutral åskådare klagar man inte på att man får inleda den här helgen på bästa sätt, med italiensk toppfotboll.

Det är också två otroligt viktiga möten, inte minst för toppstriden. Atalanta och SS Lazio ska båda spela och baserat på tabellen är det en viktig fredag för båda lagen.

AC Milan, Juventus och Inter är tre av lagen som tar Champions League-platser den här säsongen, men det finns en plats kvar för italienska lag att göra upp om. Den innehas i skrivande stund av AS Roma, med Napoli, Atalanta och kanske även SS Lazio som utmanare där uppe i toppen. Men då behöver man hitta tillbaka till vinnarspåret.

För SS Lazio handlar det nu om att fortsätta ta poäng på ett sätt som man kunde göra tidigare och försöka ruska av sig den negativa trend som man har hamnat i på slutet. Man har förlorat tre av sina fyra senaste ligamatcher dessutom.

Men efter tre raka förluster, och då räknar vi med storförlusten mot Bayern München i Champions League, är det klart att man ställer sig lite frågande till hur bra laget egentligen är i det här skedet.

Men samtidigt har man haft ett tufft spelschema och hemma mot Crotone kan man inte gälla som annat än som stora favoriter.

Odds i Serie A

Crotone kommer till den här matchen som jubo och även om man vann med 4-2 hemma mot Torino senast är det långt upp till säker mark för deras del. Det är sju poäng som gäller för att ta sig ikapp Cagliari och med tolv omgångar är det ingen omöjlighet. Men kan vi verkligen räkna med det?

Crotone har osannolika åtta raka matcher i vilka man har släppt in minst två mål och även senast, när man alltså vann, släppte man in två mål. Det är inget friskhetstecken.

Ska vi fortsätta?

Crotone har sju raka matcher på bortaplan som har slutat med förlust, ofta med god marginal, och mot topplagen har man konsekvent förlorat den här säsongen.

SS Lazio däremot har sex raka hemmavinster och är i stort behov av poäng. Det skulle göra att man har slagläge på en Europaplats inför avslutningen på säsongen.

SS Lazio -1,5 spelas till 1,90 gånger såsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: SS Lazio -1,5
Odds: 1,90
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00, fredag 12 mars 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo