Speltips Lazio – Fiorentina 27/6: Klasskillnad i Rom

Simon Pålsson Publicerat: 27 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är viktiga poäng som står på spel i det anrika mötet mellan SS Lazio och Fiorentina i den italienska fotbollen lördagen den 27 juni 2020.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama Serie A kostnadsfritt! Läs mer om hur – här.

Som bekant är det främst söndagen som är den heliga fotbollsdagen i Italien, men just nu i dessa tider spelas det matcher nästan dagligen. Allt handlar såklart om att försöka få ordning på den här stökiga säsongen och ta hela året i mål på fotbollsfronten.

Men vi klagar inte – eftersom vi dels vill ha bra betting och fin fotboll att titta på från tv-soffan.

Ett möte som sticker ut den här lördagen spelas mellan SS Lazio och Fiorentina, två anrika lag som många har en relation till, men som verkligen huserar på olika ställen i den italienska tabellen just nu. Det kan man inte blunda för.

Nu har det bara spelats 27 omgångar – och det återstår alltså många kvar att spela innan vi kan summera den här 38 omgångar långa säsongen – men SS Lazio finns med i toppen. Det är fyra poäng upp till Juventus, och med stor sannolikhet tänker man försöka ta sig förbi.

Men då är det den här typen av matcher som är en nyckel. För att kunna hålla jämna steg med Juventus måste man vinna mot den här typen av lag, även om Fiorentina såklart är ett klassiskt italienskt lag.

Fiorentina håller inte samma klass

Fiorentina har haft en ganska stökig säsong och även om det finns en del spännande saker som händer runt klubben ser det här ut att bli ett misslyckat år. Faktum är att man med elva omgångar kvar att spela fortsatt är kvar i någon slags bottenstrid.

Det är alltså inte mer än sex poäng ner till nedflyttningsplats för deras del, och det innebär trots allt att man måste ta den här avslutningen på största möjliga allvar. Men kanske är det inte borta mot SS Lazio man ska, måste eller siktar på att vinna.

Thiago Silva, vars kontrakt med PSG går ut i sommar och inte förlängs, har ryktats till Fiorentina och det vore en förstärkning. Men då kan vi nog räkna blint med att laget behöver säkra nytt kontrakt för att det ska kunna gå igenom.

SS Lazio föll i för sig senast mot Atalanta, men vann borta mot Fiorentina i höstas. Nu tror vi att man tar en ny vinst mot ett lag som man ska vara bättre än.

SS Lazio vinner spelas till 1,64 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: SS Lazio vinner
Odds: 1,64
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:45, lördag 27/6
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo