Speltips Lazio – Inter 16/10: Fördel Inzaghi

Axel Sjödin Publicerat: 16 oktober 2021

Det vankas stormöte i Italien då Lazio tar emot Inter på Stadio Olimpico under lördagskvällen.

Lazio - Inter

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lazio under nytt ledarskap har haft problem med kontinuiteten under säsongsinledningen och nu ställs de återigen inför ett tufft test då de regerande mästarna kommer på besök till Rom.

Sedan Maurizio Sarri tog över Lazio så har laget blandat och gett, man ska nog vara realistisk med att det antagligen kommer se ut såhär ett tag innan det blir bättre då Sarri har ett väldigt specifikt sätt han vill spela på, vilket kommer att ta tid att implementera.

När de mötte det andra Milanolaget tidigare såg de väldigt avklädda ut och hade enorma problem med att skapa något överhuvudtaget. Mot ett mindre organiserat Roma vann de dock derbyt i förrförra omgången vilket kommer att köpa Sarri väldigt mycket tid och tålamod att få sätta sitt system. Så höstens viktigaste match har de redan klarat av.

Men det dröjde inte länge förrän örnarna från Rom togs ner på jorden igen då de precis innan landslagsuppehållet förlorade borta mot Bologna med 0-3 i en pinsam uppvisning.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inter har en klar fördel

På tal om nya tränare så har även Inter en ny tränare för säsongen då de hämtat in Simeone Inzaghi från Lazio, som hade varit i Romklubben i över 20 år innan han till slut lämnade för det regerande mästarlaget under sommaren.

Inzaghi är en briljant och pragmatisk tränare som säkerligen kan ta detta Inter långt, men till skillnad från förra säsongens upplaga så saknar han Romelu Lukaku som spelade en viktig roll i detta Inter.

Än så länge har det dock gått bra för Inter med sin nya tränare och de ligger fyra poäng bakom serieledande Napoli som fortfarande har full pott efter sju omgångar. Inter har i sin tur vunnit fem och kryssat två, vilket inte alls är ett dåligt facit det heller.

Mot ett skakigt Lazio bör Inter ha goda möjligheter att plocka ytterligare en trepoängare, särskilt då Inzaghi kanske känner till motståndarnas styrkor och svagheter bättre än någon annan. I matchen i matchen mellan de båda tränarna kommer Inzaghi ha ett klart övertag och dessutom en starkare trupp, så för egen del känns den raka tvåan här som ett väldigt bra spel till de 2.23 gånger pengarna som Expekt erbjuder.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Inter vinner
Odds: 2.23
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: