Speltips Lazio – Milan 24/4: Stormatch

Axel Sjödin Publicerat: 24 april 2022

En spännande fotbollssöndag avslutas med en väldigt intressant match från Serie A mellan Lazio och Milan.

Lazio - Milan

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den italienska titelstriden är i ett oerhört spännande skede och efter Napolis två poängtapp i de senaste omgångarna så lär det stå mellan de två rivalerna från Milano nu. Milan leder fortfarande ligan med två poäng ned till Inter, de regerande mästarna har dock en match mindre spelad och Milan har inte råd att tappa poäng i nuläget.

Lazio på Stadio Olimpico kan mycket väl vara den tuffaste matchen kvar på spelschemat, men i de sista fem matcherna så har de även Fiorentina och Atalanta hemma. Det är ett minfält för serieledarna vars ledning hänger på en skör tråd.

De spelade semifinal i Coppa Italia mot just Inter tidigare i veckan och förlorade där med 0-3, något som återspeglar lite av det momentum som det känns som att Inter har just nu i titelstriden. Milan har annars inte släppt in mål i ligan på sex raka matcher och har sett väldigt stabila ut defensivt, men detsamma kan inte sägas för offensiven.

Poängtappen i de mållösa matcherna mot Bologna och Torino i inledningen av april kan komma att stå dem dyrt i slutändan. Zlatan Ibrahimovic är skadad, men Olivier Giroud har presterat bra i stormatcherna när det verkligen gäller och Milan får sätta sitt hopp till den åldrande fransmannen på söndag.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sarri har inte haft det lätt mot Milan

Lazio har haft en skakig första säsong under Maurizio Sarris ledning, men är fortsatt med och slåss i den oerhört jämna kampen kring platserna till Europa League. Formen har varierat om vartannat för Lazio som åtminstone delvis verkar ha gått åt rätt håll under våren. Det är många frågetecken inför den kommande säsongen gällande vilka som stannar i klubben och tyvärr så är Romklubben inte i harmoni direkt.

Senast så fick de nöja sig med ett kryss hemma mot Torino efter att Ciro Immobile lyckats kvittera på tilläggstid. Milan lär bli ett mycket tuffare test, vilket kan ge de andra lagen kring dem i tabellen en chans att koppla ett grepp om Europa League-platserna.

Även om det är en rätt jämn match på papperet där Milan endast är knappa favoriter så har Sarri haft stora problem mot Milan under säsongen. Under det tidiga mötet i höstas så såg Lazio chanslösa ut mot Milans press och kom knappt till en målchans då de föll med 0-2. Under februari så möttes de igen i kvartsfinalen i Coppa Italia och då blev Lazio förnedrade med hela 0-4 och hade svårt att komma till chanser även där.

Stefano Pioli har onekligen haft ett övertag på Sarri såhär långt och Milan borde vara starkare favoriter än vad de är i min mening. Därmed spelar vi på den raka tvåan för 2.50 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Milan vinner
Odds: 2.50
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: