Speltips Lazio – Roma 15/1: Rasims bromance

Rasim Reiz Publicerat: 15 januari 2021

Rasim Reiz glömmer aldrig sin bromance med Ciro Immobile och rekar nu odds inför Romderbyt mellan Lazio och Rom den 15 januari 2021.

Lazio - AS Roma

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är dags för Derby della capitale inför ett tomt Olimpico, vilket är hjärtskärande för varje fotbollshjärta, oavsett vad kommer vi sitta bänkade inför helgens stora match.

Det är på förhand en match med väldigt bra förutsättningar att bli underhållande. Roma trummar på i bakgrunden och ligger just nu på en 3:e plats endast 3 poäng upp till Inter och 6 poäng till serieledarna, man spelar en offensiv fotboll och gör en hel del mål framåt och senast mot Inter fick vi se prov på en rejäl mental styrka att jobba sig tillbaka och få med sig en poäng i en match som slutade 2–2. Roma är på gång och det är mycket som ser bra ut för Fonsecas mannar, och i ärlighetens namn är det en överraskning att det går så pass bra.

Lazio kommer till den här matchen i en kalas form. Två raka segrar i ligan och man placerar sig på en 8:e plats i Serie A, men det är inte många poäng upp till topplagen. Målsprutan Ciro Immobile har redan gjort 11 mål på 15 matcher och ska Lazio vinna ett Romderby så kommer stjärnan Immobile vara inblandad på något sätt.

Båda lagen har inför matchen bästa möjliga lag till förfogande förutom långtidsskadorna på tex Zaniolo etc. Lazio saknar Correa inför kvällens match men jag tycker man har fullgoda ersättare till honom. I ett Rom-derby går man alltid för seger, det kommer vara en rejäl kamp om kvällens 3 poäng. Lazio har faktiskt inte förlorat ett Rom-derby sen hösten 2018 (Immobile målskytt den kvällen) och endast 2 av 7 senaste.

Båda lagen har visat upp en mycket bra offensiv, men det finns brister bakåt i lagens 3-backslinje, och ser man till anletet insläppta mål är det en hel del mer än övriga toppkonkurrenter, och det talar ju för att det kan bli en sevärd match med några mål framåt. Många experter menar på att det var länge sedan ett möte mellan Lazio-Roma var såhär intressant, där båda lagen har allt att vinna och kan haka på i toppen av tabellen.

Odds i Serie A

Tittar på spelmarknaden så är Roma favoriter, men vi vet att i ett derby så är det mer känslor, mer nervositet hos spelarna och att avgöra vem som vinner matchen ikväll på förhand är i min bok omöjligt.

Därför har jag sneglat på ett annat spel, som jag tror många säkerligen kommer testa där ute då det finns statistik att luta sig tillbaka emot samt att spelaren är i en superform!

Jag pratar om Ciro Immobile som målskytt i kvällens match. Undertecknad stötte på Ciro Immobile på en strand i Dubai för ett år sedan, och efter att jag inte fick vara med i fotbollstennisen på stranden och utmana honom och Insigne så har jag väntat på att han ska betala tillbaka. Ikväll är det dags.

Jag kommer därför investera i att Ciro Immobile gör mål till 2.15 gånger pengarna hos Betsson!

Nu åker vi Ciro!

  Rygga Rasim hos betsson – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Ciro Immobile målskytt
Odds: 2,15
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, fredag 15 januari 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: