Speltips Lazio – Torino 16/4: Fördel hemmalaget

Martin Efvergren Publicerat: 16 april 2022

Anfallsglada Lazio tar emot försvarsstarka Torino i Serie A. Matchen spelas lördagen den 16 april 2022 med avspark kl 20.45.

Lazio – Torino

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bortsett från den tunga 3-0-förlusten i derbyt mot Roma så har Lazio skaffat sig en positiv trend. De går nu en kamp om en Europa-plats där lokalrivalen är en av de främsta utmanarna.

Sedan derbyförlusten för lite mindre än en månad sedan har Lazio studsat tillbaka. I den efterföljande matchen kunde man besegra Sassuolo hemma med 2-1 och senast lyckades man göra fyra mål på ett Genoa som knappt släppt in ett mål på flera veckor. Man vann den matchen med 4-1 och står därmed på 55 poäng efter 32 spelade matcher.

Nu ställs man mot ett Torino som tagit 39 poäng på 31 spelade matcher och som därmed placerar sig i mittenskiktet av Serie A. De har tagit fyra poäng på sina två senaste matcher, men samtidigt har man bara vunnit en av sina tio senaste ligamatcher.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målgladaste laget mot det målsnålaste

Ivan Juric tog över Torino i somras med uppdraget att styra upp lagets försvarsspel. Det har han definitivt lyckats med. På 31 matcher har man bara släppt in 30 mål, vilket är i paritet med topplagen i Serie A. Baksidan är dock att man endast gjort 35 mål framåt.

I söndags höll Jurics manskap återigen nollan då man spelade 0-0 hemma mot AC Milan. Dessförinnan vann man med 1-0 borta mot Salernitana.

Lazio och Torino möttes senast i Turin i september och det slutade då 1-1.

Vi har alltså att göra med två lag vars styrkor skiljer sig markant. Lazio har med sina 64 mål gjort näst flest mål i Serie A. Samtidigt har de släppt in 47, vilket är klart fler än Torino. Lazio är också seriens målgladaste lag medan Torino är Serie A:s målsnålaste lag.

Båda lagen kommer från två bättre insatser men min bedömning är att det är Lazio som har den bästa formen. Torino är svårslagna men de har svårt att vinna matcher och jag räknar med att Maurizio Sarris manskap kommer att äga matchbilden.

Lazio lyckades bryta ner ett försvarsstarkt Genoa senast och jag tror man har goda chanser att lyckas med det samma mot ett försvarsstarkt Torino. Mitt spel blir en rak etta, att Lazio vinner till 1.66 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lazio vinner
Odds: 1.66
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, lördag 16 april 2022
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: