Speltips Lazio – Udinese 2/12: Målglatt hemmalag

Martin Efvergren Publicerat: 2 december 2021

Lazio blandar och ger och härnäst stundar ett hemmamöte mot Udinese i Serie A. Matchen spelas torsdagen den 2 december 2021 med avspark kl 20.45.

Lazio – Udinese

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lazio har blixtrat till i enstaka matcher men någon riktig stabilitet har ännu inte infunnit sig i Maurizo Sarris lagbygge. Nu kommer man till det här mötet med två raka förluster i Serie A och har en bit upp till topplagen i tabellen då man står på 21 poäng efter 14 matcher.

I söndags föll man med klara 4-0 borta mot serieledarna Napoli och dessförinnan blev det en 2-0-förlust hemma mot Juventus. Däremellan vann man emellertid med 3-0 borta mot Lokomotiv Moskva i Europa League.

Nu gästas man av ett Udinese vars form måste sägas vara än svagare. De vann visserligen mot Sassuolo för tre omgångar sedan men det är lagets enda seger på de elva senaste seriematcherna.

Man har då kryssat i fem av dessa elva matcher och oavgjort blev också resultatet i helgens hemmamatch mot Genoa som slutade 0-0. Dessförinnan föll man med 2-1 borta mot Torino.
Totalt har man tagit 15 poäng på sina 14 spelade matcher.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Serie A:s målgladaste lag

Lazio har svarat för ett par starka insatser den här säsongen men den höga lägstanivån har lyst med sin frånvaro. Man har blandat annat vunnit ett Rom-derby och man har besegrat Inter men i de två senaste seriematcherna mot Juventus och Napoli räckte man inte till.

Ser man till de fyra senaste matcherna har man också besegrat både Salernitana och Lokomotiv Moskva med klara 3-0. Potentialen och höjden finns och Sarri är en erkänt skicklig tränare men det är mer tveksamt om truppens bredd är tillräckligt bra för att på allvar kunna utmana de bästa i Serie A.

Mot ett Udinese på hemmaplan bör man emellertid ha goda chanser till tre poäng. Förra säsongens hemmamöte mot Udinese slutade dock med en 3-1-förlust medan man vann i Udine med 1-0 i våras.

Luca Gottis Udinese har för tillfället fem poängs marginal ner till nedflyttningsstrecket men man har haft svårt att vinna matcher. Totalt har det blivit tre segrar på 14 matcher.

Lazio står förstås som favoriter inför det här mötet och det är en match som de definitivt bör vinna om de inte ska tappa ytterligare mark gentemot topplagen. Offensivt sett har man levererat men defensivt har man inte varit tillräckligt solida. På 14 matcher har man en målskillnad på 25-25 vilket gör dem till Serie A:s målgladaste lag med ett snitt på 3.57 gjorda/insläppta mål per match.

Lazio bör kunna studsa tillbaka och vinna den här matchen. Framförallt tror jag att de fortsätter göra mål och mitt spel blir därför att Lazio gör över 1.5 mål till 1.68 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lazio över 1.5 mål
Odds: 1.68
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, torsdag 2 december 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: