Speltips Lecce – Milan 14/1: Lurig motståndare

Axel Sjödin Publicerat: 14 januari 2023

De regerande italienska mästarna ställs inför en lurig bortamatch mot Lecce under lördagskvällen.

Lecce - Milan

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Milan lär ha lite bitter eftersmak efter den senaste veckan då de haft lite motgångar i både liga- och cupspel, men nu gäller det att ta nya tag mot Lecce. Då Napoli och Juventus ställs mot varandra under fredagen så har Milan chansen att förbättra sin ställning i titelstriden med en trepoängare.

De var oerhört nära på att få med sig tre poäng i förra helgens stormatch på San Siro, men vinsten slank ur händerna på dem i matchens döende minuter. Milan hade en tvåmålsledning sent in i matchen, men två snabba mål från Roma i den 87:e och 93:e minuten såg till att de fick dela på poängen. Att tappa en ledning på det sättet måste ändå ses som ett underbetyg av en titelutmanare, även om de var det vassare laget under matchens gång.

En olycka kommer dock sällan ensam som det heter. Ett lite reservbetonat Milan åkte i onsdags också ut ur Coppa Italia mot Torino, trots att de spelade med en man mer under långa stunder. Torino kunde dock avgöra på en kontring på övertid och säkrade således sitt avancemang.

Med Milans pågående skadekris så har de kanske inte så mycket emot att åka ut ur cupen i det här stadiet. Med sex spelare skadade och Sandro Tonali avstängd så har de en lite tunn trupp i nuläget, men startelvan är i stort sett intakt utöver avstängningen, så det bör inte påverka deras nivå alltför mycket ännu.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lecce har skjutit upp i tabellen

Man ska på intet sätt underskatta Milans motståndare här dock, då Lecce är inne i en riktigt fin svit. Tio poäng på deras fyra senaste matcher har gjort att de har skjutit upp som en raket i tabellen och har lämnat bottenstriden bakom sig.

Det är inte heller mot vilka lag som helst de har levererat mot. I deras två senaste hemmamatcherna så har publiken på Via del Mare fått se sitt I Giallorossi besegra både Atalanta och Lazio. Då Ciro Immobile tidigt gav Lazio ledningen så var det nog inte många som såg Lecce komma tillbaka i andra halvlek, men de var det bättre laget i de senare delarna av matchen och vann tillslut också välförtjänt.

Både Atalanta och Lazio har dock varit lite svajiga på senaste och är inte riktigt i samma klass som Milan. Även om Lecce har visat att de kan ge storlagen problem nere i Apulien så är det svårt att se Milan slarva bort en sådan här möjlighet att vinna mark i titelstriden. Vi spelar trots allt på att Lecce kan få in ett mål genom att kombinera att båda lagen gör mål med att Milan vinner för saftiga 3.75 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Milan & BLGM
Odds: 3.75
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:00, lördag 14 januari 2023
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: