Speltips Milan – Bologna 4/4: Inget skrälläge

Martin Efvergren Publicerat: 4 april 2022

AC Milan är stora favoriter när man gästas av Bologna i Serie A. Matchen spelas måndagen den 4 april 2022 med avspark kl 20:45.

Milan – Bologna

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

AC Milan ser starka ut inför den avslutande delen av Serie A. Framförallt har man stängt igen bakåt då man kommer till det här mötet med fyra raka hållna nollor bakom sig. Till stor del har man målvakten Mike Maignan att tacka för den sviten.

Offensivt har man dock inte direkt sprudlat. Däremot har man gjort det som krävs för att vinna eller ta poäng på ett mästerligt sätt. Strax innan landslagsuppehållet slog man Cagliari borta med 1-0. De två föregående matcherna mot Napoli och Empoli vann man med samma siffror.

Därmed har Milan inte förlorat på tio raka matcher och man har tre raka segrar i ryggen. Det ger att man står på 66 poäng efter 30 matcher vilket innebär att man har kopplat greppet om Scudetton.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Milan har lätt för Bologna

Bologna kommer till den här matchen med en svag trend. Därtill meddelade tränare Sinisa Mihajlovic att han nu kommer att behöva genomgå en ny cancerbehandling. Det överskuggar mycket av det övriga i klubben just nu och Sinisa kommer inte vara närvarande de närmsta veckorna.

Bologna förlorade de två sista matcherna innan landslagsuppehållet. Senast med 1-0 mot Atalanta och dessförinnan med samma siffror mot Fiorentina. Därmed har man endast vunnit en av sina tio senaste ligamatcher.

AC Milan och Bologna möttes senast i oktober och då segrade bortalaget Milan med 4-2. Ser vi till inbördes möten har Milan ett anmärkningsvärt stort övertag. Av de 12 senaste mötena har Milan vunnit 11 och en match har slutat oavgjort.

Det är onekligen mycket som talar till Milans fördel här. Formen är god, en ligatitel hägrar och man ställs mot en formsvag motståndare som man nästan alltid vinner emot. Jag har mycket svårt att se att Bologna kommer lyckas mobilisera ett tillräckligt stark motstånd. De har gått mållösa från sina tre senaste matcher och har endast tagit sex poäng i Serie A sedan årsskiftet.

Mitt spel blir därför AC Milan -1.25 (asian handicap) till 1.87 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: AC Milan -1.25 (asian)
Odds: 1.87
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:45, måndag 4 april 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: