Speltips Milan – Cagliari 29/8: Målspel

Axel Sjödin Publicerat: 29 augusti 2021

Milan jagar sin andra raka seger då Cagliari kommer på besök i den andra omgången av Serie A.

Milan - Cagliari

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Milan klarade sig helskinnade ur öppningsmötet på Marassi mot Sampdoria och fick med sig tre pinnar hem till Milano tillslut. Det var dock en jämn tillställning och det finns fortfarande väldigt många frågor att besvara kring Milan den här säsongen, framförallt eftersom förra säsongen såg ut som den gjorde med två helt olika ansikten före och efter jul.

Stefano Piolis lag är inte sällan starkare under hösten, men frågan är om Milan kan återvända till den formen de hade då igen. Trots att Milan har öppnat plånboken under sommaren så känns de ändå inte direkt starkare då både Hakan Calhanoglu och Gianluigi Donnarumma försvunnit som bosman samtidigt. Det saknas någon värvning till innan fönstret stänger för att de ska bli riktigt intressanta och starka nog att kunna utmana i toppen.

Det är dock trots allt flera italienska toppklubbar som tappat lite spets då det nästan bara varit de engelska lagen som verkar vara opåverkade av coronapandemins ekonomiska konsekvenser. Det kanske inte behövs enorma resurser för att kunna vara med och tävla om scudetton i år med andra ord då varken Juventus eller Inter känns oslagbara.

De har i alla fall startat säsongen med tre poäng från en lurig match, Sampdoria är alltid en tuff match för alla lag och mer än tre poäng kan man inte kräva. Cagliari hemma är också en match de bör kunna hantera i väntan på de tuffare matcherna som väntar efter landslagsuppehållet mot Lazio och Juventus i ligan samt Liverpool i Champions League.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Semplicis Cagliari är lite underskattade

Cagliari ska man dock inte underskatta och motsvarande möte förra säsongen slutade faktiskt mållöst på San Siro när Milan desperat jagade poäng för att behålla sin Champions League-plats i den näst sista omgången.

Även om ölaget avslutade förra säsongen på sextonde plats så är det i mångt och mycket på grund av hur den första halvan av säsongen under tränaren Di Francesco. När Leonardo Semplici tog över i slutet av februari lyckades de plocka 22 av sina 37 poäng på de sista 15 omgångarna som Semplici styrde klubben.

Med en vinst mot Roma och kryss borta mot Napoli och Milan ställde man till det för topplagen under vårkanten och var en riktigt tuff nöt att knäcka. De har även mycket av sitt lag intakt sen i fjol och har köpt loss Razvan Marin från Ajax i en stor deal för att vara Cagliari.

Öppningsmatchen hemma mot Spezia lämnade mer att önska efter att de hamnat i ett tvåmålsunderläge. De lyckades hämta upp genom två snabba mål av João Pedro och räddade en poäng, vilket måste ha känts lite som en vinst, men hemma mot Spezia borde de kunna ta alla tre poäng.

Även om varken försäsongen eller öppningsmatchen visat det så var det framförallt defensivt som Cagliari var starka förra säsongen och det är främst i underspelet som det går att hitta ett spelvärde i matchen. Ett rakt spel på Milan är inte direkt lockande, men oddsen på överspelet är förvånansvärt lågt med tanke på att Milan ändå inte såg jättevassa ut framåt senast och knep med sig en 1-0 vinst. För 2.36 hos Campobet är underspelet inte alls dumt här med andra ord.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2.36
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV:  cmoresport logo
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: