Speltips Milan – Genoa 18/4: Superodds

Axel Sjödin Publicerat: 17 april 2021

Milan hoppas kunna vända sin dåliga form på hemmaplan för att kunna hålla undan de jagande lagen då marginalen krymper.

Milan - Genoa

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ifall Milan själva fått bestämma hade de antagligen spelat varenda match på bortaplan säsongen ut. Deras facit på bortaplan är det bästa i ligan, men resultaten hemma på San Siro lämnar mer att önska. Senast de plockade en trepoängare på hemmaplan var den sjunde februari mot Crotone. Sedan dess har de inte vunnit på sex hemmamatcher, Europa League inräknat.

De såg bra ut senast mot Parma på Ennio Tardini och de vann övertygande, men det är svårt att översätta Milans form på bortaplan till San Siro återigen. Deras fyra senaste bortamatcher har alla varit vinster, men de är som ett annat lag när de är hemma i Milano igen.

Mot Genoa får de dessutom klara sig utan sin superstjärna Zlatan Ibrahimovic då han fick ett mycket märkligt rött kort mot Parma. Tydligen ska han ha sagt något som domare Fabio Maresca bedömde vara värt ett direkt rött. Situationen kom från ingenstans och var en överraskning för alla som tittade på matchen och att döma av kroppsspråket även för Zlatan själv. I övrigt är det bara Davide Calabria som är borta från spel för Milans del.

Genoa ska inte underskattas

Genoas smekmånad med den nya tränaren Davide Ballardini har avtagit lite och man är inte längre i den superform man var i när han tog över rodret. Genoa var länge nedflyttningshotade men flög som en raket upp i tabellen när Ballardini började ratta laget, de var ett av Italiens absolut formstarkaste lag trots tabellpositionen.

Det har trillat in några förluster för Genoas del, men dessa har uteslutande varit mot väldigt starkt motstånd. De enda tre förlusterna de har under de senaste tre månaderna har varit mot Inter, Juventus och Roma. Alla bortamatcher. Det är svårt att klandra ett tag i mitten av tabellen för att förlora sådana matcher.

Inför söndagens match har även Genoa en tung avstängning i Domenico Criscito i försvaret, men i övrigt har Ballardini hela truppen till sitt förfogande.

Oddsen är förvånansvärt höga på Genoa med tanke på Milans hemmafacit. Det är verkligen ingen slump att Milan fortsätter att misslyckas med att vinna på San Siro. Samtidigt tror jag verkligen att många underskattar Ballardinis Genoa som fortsatt är en tuff nöt att knäcka som endast de starkaste lagen lyckats med hittills. Det är upp till bevis för Milan, men för 2.80 hos Unibet är det fantastiska odds här för en dubbelchans X2.

  Rygga spelet hos Unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2
Odds: 2.80
Bolag: Unibet
Spelstopp: 12:30
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: