Speltips Milan – Hellas Verona 16/10: Kvällsmatch

Axel Sjödin Publicerat: 16 oktober 2021

Den rödsvarta Milanoklubben välkomnar Hellas Verona till San Siro under lördagskvällen.

Milan - Hellas Verona

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Milan har sett väldigt starka ut under säsongsinledningen och ligger bara två poäng bakom serieledande Napoli som fortfarande har full pott efter sju omgångar. Milan har i sin tur vunnit alla matcher förutom bortamötet mot Juventus, som slutade med kryss, vilket ändå är ett fullt godkänt resultat med tanke på motståndet.

Ligaspelet har varit fläckfritt på många sätt då de vunnit sina matcher och har lyckats avväpnat lag som Lazio och Atalanta helt och hållet. Resultatet i matchen mot Atalanta där Milan vann med 3-2 speglar inte alls matchen, Milan var det klart bättre laget från början till slut även om Atalanta fick med sig två tröstmål i matchens slutskede.

Även i Champions League har de spelat bra, även om resultaten inte återspeglar det. De har förvisso en hel problem mot Liverpool, men var det klart bättre laget mot Atlético Madrid under den första halvtimmen innan de genom ett hårt dömt andra gula kort på Franck Kessie blev reducerade till tio man efter knappa halvtimmen.

Allt talar för att de kan fortsätta på samma fina sätt här mot Hellas Verona och fortsätta sätta press på Napoli i toppen.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hellas Verona rör sig åt rätt håll

Gästerna har verkligen haft en skakig säsongsinledning då deras tre öppningsmatcher alla var förluster. Men klubbledningen handlade kvickt och Eusebio Di Francesco fick inte fler chanser än så innan de sparkade honom och tog in Igor Tudor som huvudtränare i hans ställe.

Sedan Tudors intåg på tränarbänken har resultaten faktiskt vänt och de är efter fyra matcher fortfarande obesegrade under hans ledning. Redan i första matchen inledde han med att slå Roma med 3-2 hemma framför att jublande Bentegodi och har sedan dess hunnit kryssa mot Genoa och Salernitana innan de i förra omgången körde över Spezia totalt med 4-0.

I nuläget befinner de sig på tolfte plats i tabellen och lär kunna fortsätta klättra något om de fortsätter att spela så som de gjort på senaste. Milan kommer dock utan tvekan att bli det tuffaste testet hittills och Tudor lär nog åka på sin första förlust som tränare i Hellas nu på lördag.

Milan har verkligen imponerat hittills och trots att de såklart redan är tunga favoriter hos spelbolagen här så tycker jag mig ändå finna spelvärde i den raka ettan här för 1.55 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Milan vinner
Odds: 1.55
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: