Speltips Milan – Juventus 23/1: Formstarkt stormöte

Axel Sjödin Publicerat: 23 januari 2022

Ett klassiskt möte mellan Milan och Juventus från San Siro rundar av en spännande fotbollssöndag.

Milan - Juventus

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Få saker går upp mot ett randigt stormöte på det vackra San Siro i kvällsbelysning. Det är även mycket som står på spel då Milan och Juventus drabbar samman på söndagskvällen.

I och med att Inter tappade poäng mot Atalanta för första gången sedan Milanoderbyt i början av november så hade Milan alla chanser i världen att gå upp i ligaledning förra helgen då de ställdes mot Spezia.

Riktigt så blev det dock inte och Spezia fick istället med sig alla tre poäng efter ett felaktigt bortdömt mål för Milan och ett sent avgörande i den 96:e minuten för Spezia. Det har varit oerhört mycket diskussioner kring det kontroversiella domslutet under veckan i Italien, men Milan borde såklart ha stängt matchen tidigare och får på något sätt ändå skylla sig själva.

Efter ett tungt avslut på hösten så har Milan faktiskt sett riktigt bra ut under januari och förhoppningen var att det kanske trots allt skulle kunna bli en riktigt spännande strid om scudetton, trots Inters monsterform. Nu väntar Juventus och Inter i de två kommande omgångarna och mycket kommer att avgöras där, men det var mot Spezia som den lätta trepoängaren skulle komma.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Juventus är i bra form

Gästerna har verkligen ryckt upp sig på senaste och har sedan ett tag tillbaka närmat sig en topp fyra-placering med stormsteg. I nuläget är de bara en poäng bakom Atalanta på fjärdeplatsen, men har en match mer spelad.

Formen tillhör i alla fall en av de starkaste i Serie A då de på sina åtta senaste ligamatcher har sex vinster och två kryss. Deras fina svit inleddes mot några av ligans svagaste lag, men de har i möten mot Napoli och Roma nu visat att det inte bara var motståndet som deras starka poängskörd berodde på.

Milan på bortaplan är dock deras största utmaning hittills sedan formen började vända för Den gamla damen och allt pekar på att det kommer att bli en oerhört jämn och spännande historia mellan två relativt skadefria lag. De enda avbräcken för Milan är Fikayo Tomori och Franck Kessié medan Juventus får klara sig utan Leonardo Bonuccis tjänster.

Milan har som sagt sett starka ut hittills med matchen mot Spezia som undantaget. Det kan mycket väl sluta i kryss mot Juventus, men Milan känns som det starkare laget här. Därmed spelar vi på Milan med pengarna tillbaka vid oavgjort för 1.92 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Milan – Draw no bet
Odds: 1.92
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: