Speltips Milan – Roma 26/10: Formen avgör

Spelbloggare Publicerat: 26 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Milan i storform tar emot Roma den 26 oktober 2020 i ett stormöte på San Siro. Vi rekar med odds inför detta italienska toppmöte.

  Rygga vårt speltips hos Betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det finns få saker som kan pigga upp en mörk höstmåndag som ett stormöte i Serie A på kvällen. Milan tar emot Roma och mötet känns mer spännande än vad det gjort på flera år med tanke på vilken inledning Milan har fått på säsongen.

Milanolaget har inlett med fyra raka vinster, de tre första matcherna mot Bologna, Crotone och Spezia såg alla stabila ut och i rossoneri lyckades hålla nollan i samtliga av matcherna. Det var dock fortfarande oklart hur bra Milan var då motståndet inte var det bästa. Men så förra helgen tystade de tvivlarna när de – efter två snabba inledningsmål av ingen mindre än Ibrahimovic själv – lyckades ta tre pinnar i Derby della Madonnina mot stadsrivalen Inter i ett möte som slutade 2-1.

Det rödsvarta laget har alltså efter fyra omgångar endast släppt in ett enda mål och toppar tabellen med en match mindre spelad än Napoli och Sassuolo som överraskande delar andraplatsen i tabellen i nuläget. Det blir med andra ord en tuff nöt för huvudstadslaget att knäcka när de besöker San Siro på måndagskvällen.

Roma är dock också i rätt fin form, trots den mycket snöpliga inledningen på säsongen då en miss med spelarregistreringen inför truppen mot Hellas Verona gjorde att de i efterhand tilldelades en 0-3 förlust istället för det mållösa resultat de hade med sig hem från spelet.

De kommer från två raka ligavinster mot Benevento senaste som städades undan med 5-2 och ett 1-0 resultat mot Udinese dessförinnan. De har även hunnit med att kryssa mot Juventus hemma där de tappade två ledningar mot det svartvita Turinlaget, trots att Juventus var tio man vid 2-2 målet.

AC Milan ser för starka ut

För att snabbt gå igenom skadeläget så dras båda lagen med en del skador, Milan har både Ante Rebic och Hakan Calhanoglu borta, men det är inget som märkts såhär långt. Roma har definitivt en tuffare skadesituation i ett tidigt skede av säsongen.

Det unga stjärnskottet Nicolò Zaniolo är långtidsskadad samtidigt som den viktiga kuggen Chris Smalling är borta som varit en väldigt viktig spelare för Roma sedan han anslöt från United. Amadou Diawara och Javier Pastore är borta likaså men det är inget nytt sedan senast.

Det kan bli en riktigt bra match vi bjuds på, men Milan har definitivt sett starkare ut under säsongsöppningen än vad Roma gjort såhär långt och har dessutom just nu 21 raka matcher utan förlust vilket såklart är fruktansvärt imponerande.

Det är framförallt att de lyckats hålla tätt bakåt i sina tre öppningsmatcher som inger ökat förtroende för det randiga laget och det känns som att de kan bygga vidare på sin fina inledning med en vinst här mot Roma. Så vi kör därmed på en rak etta här till oddsen 2.03 hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: AC Milan vinner
Odds: 2,03
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, måndag 26 oktober 2020
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: