Speltips Milan – Salernitana 4/12: Inget snack

Axel Sjödin Publicerat: 3 december 2021

Milan har chansen att sätta press på Napoli i ligaledningen då de tar emot tabelljumbon Salernitana på lördagskvällen.

Milan - Salernitana

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter landslagsuppehållet så har Milan stött på sina första egentliga motgångar i ligaspelet då de inför matchen mot Genoa i onsdags inte hade vunnit på tre matcher. Efter ett kryss mot Inter i Milanoderbyt åkte de på säsongens två första förluster genom att först förlora mot Fiorentina med 3-4 och sedan förvånansvärt nog hemma mot Sassuolo med 1-3.

Bara dessa två förluster står för nära hälften av säsongens insläppta mål i ligan och förhoppningsvis för Milans del så var formdippen högst tillfällig. Mot Genoa lyckades de i alla fall återigen vinna och höll en väldigt viktig nolla då de bekvämt kunde städa bort motståndet med 3-0.

Som tur är för Milans del så har även Napoli visat sig lite sårbara under samma period och ligger fortfarande bara en poäng före de rödsvarta i tabellen, men deras fina buffert ned till tredjeplatsen är borta nu och Inter, som i sin tur nu bara är en poäng bakom Milan, har fått en inbjudan till toppstriden.

Salernitana hemma ska inte vara något annat än tre poäng för Milans del, men de kommer att få klara av det utan Simon Kjaer som gick av skadad mot Genoa. Har verkar tyvärr kanske bli borta resten av säsongen, vilket är ett tungt besked. Alessio Romagnoli är i alla fall tillbaka från avstängning och ersätter honom här, men utan Kjaer så kommer de definitivt att vara försvagade defensivt under vårsäsongen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inget ljus i tunneln för Salernitana

Gästerna har haft en tung start på säsongen och ligger sist i serien efter 15 spelade omgångar. De har i nuläget tre poäng upp till säker mark där Spezia befinner sig, så de är långt ifrån borträknade ännu. Men de är inne i en tuff period i spelschemat nu med möten mot Milan, Fiorentina och Inter härnäst, så frågan är hur det kommer se ut om några veckor då avståndet potentiellt har växt.

Senast hade de inte mycket att säga till om då Juventus gästade i tisdags och enkelt kunde vinna med 2-0 i Salerno, trots att Juventus inte alls har sett vassa ut på senare tid. Salernitana har nu bara en poäng på sina senaste fem matcher och känslan är att det kommer att bli svårt för dem att hålla sig flytande.

De har släppt in näst mest mål i Serie A och har med god marginal lyckats producera minst framåt. Målskillnaden ligger hittills på 11-31 och Salernitana har gjort ett enda på på deras fem senaste matcher.. Trots Kjaers skada så tror jag att Milan kan följa upp med sin andra raka hållna nolla här och för 1.96 hos Campobet så är det klart spelvärt att spela på att Milan vinner mot noll här.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Milan vinner mot noll
Odds: 1.96
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: