Speltips Milan – Sassuolo 29/1: Borde studsa tillbaka

Axel Sjödin Publicerat: 28 januari 2023

Ett Milan som inte alls har imponerat under senare veckor hoppas kunna studsa tillbaka mot Sassuolo på San Siro.

Milan - Sassuolo

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Även om Milan innehar andraplatsen i ligan och har haft en ganska stark höst så finns det fortfarande väldigt många frågetecken kring Stefano Piolis lag i nuläget. Sedan årsskiftet så har resultaten inte alls imponerat, vilket verkligen belystes i den senaste omgången. Mot ett Sassuolo som har sett svagt ut på senare tid så bör de dock kunna studsa tillbaka.

Varningslamporna började lysa en aning när de åkte ut mot Torino i cupen och därefter förlorade med 0-3 mot Inter i supercupen, men få hade kunnat ana vad som väntade dem i Rom förra helgen. De blev överkörda av Lazio och fick lämna Stadio Olimpico med svansen mellan benen och 0-4 i baken. Förvisso stod Lazio för sin kanske bästa match under Maurizio Sarris ledning, men Milan hade inte mycket att komma med och såg väldigt uddlösa ut.

Att de saknar den långtidsskadade Mike Maignan blev väldigt tydligt och Milans långa skadelista har kanske börjat komma ikapp dem nu. Fikayo Tomori åkte dessutom på en ny skada senast mot Lazio och lär inte kunna medverka i helgens match, vilket var det sista ett redan svajigt Milanförsvar behövde.

Milan känns dock inte tillräckligt bra för att faktiskt vara med och slåss om titeln i år då flera av deras nyförvärv har floppat, men nu gäller det att få ordning på saker och ting för att inte bli omkörda av alla lag precis bakom dem.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sassuolo är inne i en tuff period

Tacksamt nog för Milans del så har Sassuolo inlett det nya året väldigt svagt. De har haft stora problem under hela säsongen efter att ha sålt av alldeles för många nyckelspelare under sommaren och det är framförallt målproduktionen som har blivit lidande.

Efter tre raka förluster i januari så fick de i alla fall med sig ett kryss borta mot Monza senast, men då Hellas Verona har börjat vakna i botten av tabellen så fortsätter deras buffert ned till bottenlagen att krympa.

Varje poäng är en seger för Sassuolo för tillfället, men det lär bli svårt att få med sig några hem från San Siro, även om det är ett smått krisande Milan som har fått många negativa rubriker skrivna om sig under veckan som har gått.

Milan borde dock som sagt kunna få med sig en trepoängare här, men det är främst på målmarknaden de intressanta oddsen går att finna i min mening. Milans försvar har inte alls sett övertygande ut och ett kombinationsspel på över 2,5 mål och att båda lagen gör mål lockar därmed för 1.92 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål & BLGM
Odds: 1.92
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 12:30, söndag 29 januari 2023
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: