Speltips Monza – Inter 7/1: Är Nerazzurri tillbaka?

Axel Sjödin Publicerat: 7 januari 2023

Inter fick en perfekt start på året tidigare i veckan och reser nu den korta sträckan till Monza i jakten på tre nya poäng.

Monza - Inter

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda lagen fick en fin start på året då Monza fick med sig en poäng hem från Florens samtidigt som Inter blev det första laget att besegra Napoli under säsongen. Det är svårt att understryka vilken blytung trepoängare detta var för Simone Inzaghis lag, som därmed cementerade sig i topp fyra och gavs hopp om att blanda sig in i titelstriden igen.

Napoli dominerade bollinnehavet, men det var Inter som såg klart farligast ut när de anföll. Inzaghi hade helt klart gjort sin hemläxa inför stormatchen och Inter fick tillslut välförtjänt utdelning efter att Edin Dzeko satt dit pannan på ett fint inlägg från Federico Dimarco. Napoli pressade på för en kvittering, men Inter lyckades hålla undan inför ett jublande San Siro.

Efter en svajig start på säsongen så har Inter mer och mer börjat likna det lag vi förväntade oss att se inför säsongsstarten. De har tagit sig förbi dödens grupp i Champions League och är inblandade i toppstriden i ligan återigen.

Med det momentum som vinsten mot Napoli innebär så är det svårt att se att de skulle låta sig stoppas av Monza i nuläget.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Monza har inte kunnat stå upp mot storlagen

Silvio Berlusconis satsning på Monza har varit framgångsrik såhär långt. Ifall det fanns några frågetecken huruvida de skulle klara att hålla sig kvar inför säsongen så känns de nästintill bortblåsta vid det här laget, kanske mycket tack vare den väldigt svaga trion längst ned i tabellen.

Monza har i alla fall åtta poängs marginal ned till strecket och fortsätter att regelbundet plocka poäng, även i tuffa matcher såsom den borta mot Fiorentina senast. Monza kan vara en lite lurig motståndare, men bortsett från den väldigt överraskande segern mot ett decimerat Juventus så har de fallit ganska platt mot storlagen hittills.

Inter är det sista av de sju systrarna att möta Monza och utöver Juventus har alla de övriga slagit Monza utan några större problem. Inter bör kunna lösa detta utan några större problem, vilket också återspeglas hos spelbolagen, där de är klara favoriter.

Vi spelar i alla fall på att Inter vinner och kombinerar det med ett spel på över 1,5 mål för totalt 1.80 gånger pengarna hos Lucky Sports, vilket ändå har ett bra spelvärde här i min mening.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Inter & över 1,5 mål
Odds: 1.80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45, lördag 7 januari 2023
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: