Speltips Napoli – AC Milan 12/7: Toppmöte i Serie A

Simon Pålsson Publicerat: 12 juli 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Med ett par omgångar kvar att spela finns drömmen om Europa för både Napoli och AC Milan, som möts söndagen den 12 juli 2020 i Serie A.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!

Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen: Läs mer här!

Det är intensiva tider nu i den italienska fotbollen, som faktiskt halkat lite efter övriga ligor eftersom man tillämpar ett schema som blir lite tyngre, lite mer intensivt under slutet på våren. Men efter att hela serien skjutits upp har man alltså fler matcher kvar att spela då man hunnit färre.

Det gör att det nu spelas matcher närmast dagligen i Serie A, och för att maximera exponeringen för fotbollen i allmänhet och lagen i synnerhet har man också valt att lägga många matcher på egna, unika, separata matchtider. Inte illa för oss som följer från tv-soffan.

Ett möte som verkligen sticker ut spelas på söndagen, sent på kvällen, mellan topplagen Napoli och AC Milan. Det är ingen titelstrid som gäller för dessa lag, utan en dröm om Champions League. Det gäller att avsluta säsongen starkt för att knipa den platsen.

Napoli har två raka vinster och har därför kunnat återta någon form av ledarroll i kampen om sista Europaplatserna, och AC Milan ser riktigt vassa ut efter två raka vinster mot guldkandidaterna Lazio (0-3) och Juventus (4-2). Det är alltså två formstarka gäng som nu ska komma att göra upp.

I tabellen är Napoli sexa (51) och AC Milan sjua (49) med AS Roma (51) strax framför. Det gäller att komma minst sexa för att få spela i Europa League. Drömmen om Champions League är dock död redan nu, åtminstone via ligaspelet.

Överspel i Serie A

Napoli har en väldigt stark startelva att formera, och detta trots att målvakten David Ospina inte kommer till spel. Kevin Malcuit är den andra spelaren som inte kan spela matchen, men i övrigt är det starkast möjliga lag i Napoli.

Det man ska ha med sig är att både Demme och Koulibaly är tillbaka i spel efter sina avstängningar i den senaste omgången. Det är läge att få tillbaka så tongivande spelare, inte minst den sistnämnda.

AC Milan har en speciell situation i truppen med ett par spelare som kan lämna i sommar, och inte minst stjärnan Zlatan Ibrahimovic är en sådan. Han är tillbaka på planen, men spelar inte riktigt fulla matcher än. Men lita på att han gör sitt yttersta för att sätta sin prägel på den här matchen.

Leo Duarte, Mateo Musacchio och Samu Castillejo är spelarna som inte kan spela för AC Milan. Det är spelare som hade kunnat behövas med tanke på att Napoli nu vunnit sju av sina åtta senste matcher i Serie A.

Över 2,5 mål spelas till 1,77 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,77
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:45, söndag 12 juli
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo