Speltips Napoli – Atalanta 4/12: Spännande toppmöte

Axel Sjödin Publicerat: 4 december 2021

Serie A avslutar en galen lördag med ännu en stormatch mellan Napoli och formstarka Atalanta.

Napoli - Atalanta

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Napolis ligaledning är fortfarande intakt, men de har på senare tid trots allt visat sig sårbara då de nu har förlorat sin första match för säsongen borta mot Inter och åkt på två kryss mot Hellas Verona och Sassuolo inom loppet av deras fem senaste matcher.

Även Milan har dock stannat av samtidigt som Napoli, men numera är Inter även med i titelstriden och Atalanta har även de krympt avståndet rejält till toppen under de senaste veckorna. Söndagens match blir därmed oerhört viktig för att dels hålla undan Atalanta och dels för att försvara ligaledningen mot Milan som möter väldigt överkomligt motstånd i form av Salernitana.

Förra helgen så körde Napoli över Lazio hemma med hela 4-0 i en väldigt imponerande uppvisning från Dries Mertens bland andra. Det fina resultatet har dock kantats av förlusten mot Inter och väldigt surt tappade poäng mot Sassuolo under veckan där Napoli sent tappade en 2-0-ledning borta på Mapei Stadium.

Napoli har fortfarande varit det klart vassaste laget defensivt under hösten, men i matcherna mot Inter och Sassuolo så har de totalt åkt på fem av de totalt nio baklängesmål som de släppt in under säsongen. Att tappa en ledning såsom de gjorde senast är också lite oroväckande för I Partonopeis del och Luciano Spalletti har nog en del att fundera på inför mötet mot ett offensivt skickligt Atalanta.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Atalanta har närmat sig toppen

Atalanta har efter en lite skakig start på säsongen verkligen kommit igång nu och är tillsammans med Inter ligans klart formstarkaste lag för tillfället. De har fyra segrar i ryggen när de under lördagskvällen kliver in på San Paolo och kommer se sin chans att försöka ge sig in i titelstriden mot ett starkt Napoli som har vacklat något de senaste veckorna.

Förra lördagen åkte de till Juventus Stadium där de fick med sig tre tunga poäng och deras första vinst mot Den gamla damen i Turin på flera decennium. Det var dock deras första vinst mot toppmotstånd under säsongen och då ska vi inte glömma att Juventus knappast imponerat under hösten. Det är kanske framförallt deras sätt att hantera svagare lag som gör att Atalanta ligger där de ligger i tabellen.

Trots att det blottats vissa svagheter hos Napoli så kommer det vara oerhört svårt att få med sig poäng nerifrån Neapel. Napoli är fortfarande obesegrade hemma under hösten och har inte förlorat på arenan på 18 raka matcher i ligaspelet.

Atalantas fina vinstsvit inkluderar motstånd som Cagliari, Spezia och Venezia – alla klubbar som är indragna i bottenstriden. Napoli på bortaplan kommer att vara en helt annan femma och jag tror att hemmalaget helt enkelt kommer att vara för starka här. Därmed spelar vi på den raka ettan för 2.50 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Napoli vinner
Odds: 2.50
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: