Speltips Napoli – Cagliari 26/9: Klasskillnad

Axel Sjödin Publicerat: 26 september 2021

Det är uppdukat för målkalas när Napoli välkomnar Cagliari till Diego Armando Maradona Stadium.

Napoli - Cagliari

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Napoli har haft en strålande inledning på säsongen under sin nya tränare Luciano Spalletti. Efter fem omgångar leder de ligan med fem raka vinster i bagaget och när nu Cagliari kommer på besök i den sjätte omgången har de goda chanser att utöka den sviten och fortsätta att försöka dra ifrån i toppen.

Det har egentligen inte varit något snack om vilket som varit det bättre laget i någon av Napolis matcher hittills, de har gjort sig välförtjänta av varenda trepoängare de plockat än så länge. Mot Juventus hade de kanske lite flyt med hur målen kom, men var också det klart bättre laget sett över matchen ändå.

Nu senast kommer i Partenopei från två raka 4-0 vinster mot Udinese och Sampdoria där de kört över motståndet. Napoli ser väldigt farliga ut båda på kontring och när de har etablerat spel på offensiv planhalva och sett till hur de spelat hittills så lär Cagliari ligga illa till.

Med en målskillnad på 14-2 hittills så har hemmalaget verkligen imponerat och ändå har de lite sparkapital då de har skador på flera spelare såsom Dries Mertens, Stanislav Lobotka och Diego Demme som kommer vara en tillgång för laget när de återvänder.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mardrömsmotstånd för Cagliari

Efter tre omgångar tog tålamodet slut för Leonardo Semplici som trots allt ledde Cagliari upp på säker mark och räddade dem från nedflyttning under förra säsongen. Istället har nu Walter Mazzarri klivit in på tränarbänken för Cagliari, ett mycket välbekant ansikte på San Paolo när han nu på söndag gästar sin gamla hemmaarena.

Mazzarri inledde sin sejour hos sarderna med ett kryss borta mot Lazio där de kunde fått med sig alla tre poäng med lite tur. Frågan är hur mycket av det som går att kreditera till Mazzarri dock för Lazio är uppenbart lite skakiga och Cagliari följde upp den tunga poängen med att förlora med 0-2 mot Empoli hemma på Sardinien.

Öborna har uppenbara problem, framförallt med försvaret, som behöver lösas. På fem matcher har de hittills släppt in 13 mål vilket är näst flest i serien. Mazzarri har ännu inte lyckats fixa defensiven och härnäst väntar Napoli som gjort slarvsylta av sitt motstånd under de senaste två omgångarna. Det kommer bli minst sagt tufft för gästerna.

Det är som sagt uppdukat för tre poäng för hemmalaget och det med god marginal. Victor Osimhen är i fin målform och Cagliari kommer få det svårt att hålla Napoli borta. Att hemmalaget vinner med -1,5 i asian handicap spelas därmed till 1.68 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Napoli -1,5 asian
Odds: 1.68
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: